cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

QUINNY

clock-img

07.06.2004, 10:39

clock-img

sonček2

pencil-img

1

Mamice,

zanima me, kako ste tiste, ki imate trikolesnike Quinny, z njimi zadovolje? A kaj pogrešate tisto polkrožno zaščito, ki jo ostali vozički vglavnem imajo, Quinny-ji in nekateri trikolesniki je pa nimajo.

Hvala

clock-img

07.06.2004, 11:00

clock-img

malika

pencil-img

3199

jaz imam model fashion in sem 100% zadovoljna.Voziček je res super! Katero polkrožno zaščito misliš? A to odspredaj, ko daš tamalega v voziček-pri sednem delu?(razumeš sploh kaj? ) No če imaš v mislih to, jo moj voziček ima. In kaj jaz vem, če bi pogrešala če ne bi bilo. Zaenkrat še ne, ker razen tega da daje noge gor, še ne pride v poštev.

clock-img

07.06.2004, 15:31

clock-img

Aly

pencil-img

241

Ja tudi mi smo zaenkrat odločeni, da bomo vzeli Quinny trikolesnik, katerega točno še ne vemo..... , mogoče Freestyle 3 XL ali Freestyle 3 XL Comfort, mislim, da je med njima razlika le v sprednjem kolesu, ki je pri slednjem vrtljivo 360 st, čeprav mi je na pogled prvi lepši.... Za barvo se še nismo odločili, malo smo sicer pomislili na bež (sand), pa ne vem, kako je kaj z občutljivostjo takšne svetle barve na vozičku???? Ali ima mogoče katera kakšne izkušnje, kako se kaj "obnesejo" in vzdržujejo ti materiali ? Ali je boljše kupiti voziček s temnejšo barvo ?

LP Aly

clock-img

07.06.2004, 15:36

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Mi imamo temno sivega (sicer Maxi Cosi Taxi 3-kolesnik)in smo super zadovoljni. Bež se zna res takoj umazati. So pa to super materiali in jih lahko "opereš" z gobico in blagim detergentom.

Predlagam ti temnejšo barvo, vse pa je seveda stvar okusa. Če ti je bež všeč, pa kupi tega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem