cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pustni kostumi

clock-img

17.02.2017, 16:55

clock-img

Bluegirl

pencil-img

415

Pozdravljene,

moj 2,5 letnik bi rad za pusta bil tiger. Ker ne mara preveč golomaznih kostumov, sem razmišljala, da bi v trgovini (H&M ipd.) kupila oranžne hlače in majico (jopco), na to pa prišila, še rajši prilepila črne proge. Rep in ušesa že imam. Vse tiste, ki ste bolj vešče ustvarjanja: kaj predlagate? Bi se dobil kakšen lepilni trak (ne premočen, da oblačilo ne uniči, a ne premil, da bo po 5 minutah vse dol padlo)? Kaj pa washi trakovi? Verjetno za tekstil niso primerni?

Hvala vsem že vnaprej. Lep vikend. :)

clock-img

20.02.2017, 14:56

clock-img

bucka*

pencil-img

407

Hej! Upam, da nisem prepozna... dobijo se v trgovinah s tako robo (kjer imajo sivanke, gumbe, zadrge, blago....), trakovi, s katerimi lahko zalepis skupaj dva konca blaga, oziroma proge na majico... das tisti trak vmes, polikas in je to to...

clock-img

20.02.2017, 15:03

clock-img

bucka*

pencil-img

407

http://www.monna-lisa.si/izdelek/53375716/trak-za-robljenje-saumfix-30mm-5m

Nekaj takega sem mislila, samo sem bla prehitra... ti najbrz noces uniciti jopice? Hoces proge kasneje odstranit?

clock-img

20.02.2017, 17:05

clock-img

Bluegirl

pencil-img

415

Hvala, bucka! Je še aktualno. Bom videla, če se bom lahko izognila uničenju oblačil. Vsaka ideja pride prav.
Lp.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem