cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pudranje obraza

clock-img

21.02.2007, 11:55

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

Punce jst imam mogoče malo neumno vprašanje...ampak vseeno...
zanima me,če si pred uporabo tekočega pudra za obraz,prej namažete obraz z kako negovalno kremo.Problem je namreč v tem,da sem si kupila ne ful drag puder od Yves Saint Laurent,pa sem ful razočarana.Če si ga nanesem na obraz,na katerega sem prej namazala negovalno kremo, se mi ful svaljka.Zgleda kot da se mi lupi kožauser posted image .Bljek...
Kaj mislite,da bi si ga mogla nanesti na čisto kožo brez kreme?!Pol pa se bojim,da se mi koža uničuje...
Hvala za vašo pomoč,pa lep deževen dan,j.

clock-img

21.02.2007, 11:57

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Hvala za lep deževen dan, zunaj pri nas pa sije sonceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najbolje je, da poizkusiš - pa še nekaj, pri vseh pudrih, ki so kvalitetni potrebuješ le kanček pudra za celoten obraz -> in ne cel orehuser posted image

clock-img

21.02.2007, 11:58

clock-img

Anonimen

Jaz si ga nanesem čez kremo.

So pa določene kreme k niso primerne za pod puder in se pol svaljkajo.
Pa k se namažeš z kremo počakaj nekaj minut da se vpije in šele potem daš gor puder. K možno je da se tud zarad prevelike količine kreme al pa zarad tega ker se še ni vpila svaljka.

clock-img

21.02.2007, 12:00

clock-img

Anonimen

Premaknili vas bodo na Lepoto in modo,greste stavit?user posted image user posted image

clock-img

21.02.2007, 13:04

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz si namažem prej kremo, nič ne počakam, da se krema vpije, pa se mi nikoli nič ne svaljka. Mogoče pa je kljub kremu tvoja koža suha?

clock-img

21.02.2007, 14:27

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

najprej krema pol puder pa nimam nobenih problemovuser posted image  mogoče maš pa kremo tako k se svaljka? 

clock-img

21.02.2007, 14:45

clock-img

TaisTa

pencil-img

31

Če se ti krema pod pudrom svaljka, jo zamenjaj s tako, ki se ti ne bo svaljkala. Ali pa kreme sploh ne uporabi. Pa če boš puder dala direktno na obraz brez kremne podlage, si s tem ne boš uničevala kože niti ni škodljivo, whatever. Pomembno je samo, da si zvečer vse dobro spereš/umiješ z obraza in sigurno ne bo nič narobe. user posted image

clock-img

21.02.2007, 15:49

clock-img

Anonimen

Jaz uporabljam puder od Nivee,spodaj dam Dove kremo(čist navadno) za navlažitev,pa še do danes nisem imela nobenih težav-in večino dopoldneva ostane na obrazu.Res sm zadovoljna z njim.

Reče pa se mu "Matt Rafine with rice".
Poiskusi-morda je primeren tudi za tvojo kožo.

clock-img

21.02.2007, 17:59

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Sem že nekje napisala, da si pod puder nikoli ne dam kreme, ker menim, da je puder tako bolj obstojen!

clock-img

21.02.2007, 20:12

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Kaj imas za eno kremo? A je kvalitetna? 

Gospa sem.

clock-img

21.02.2007, 20:51

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

zjutraj si naredim nego, potem pa se napudram

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

22.02.2007, 06:56

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

Včeraj sem si nanesla samo puder brez kreme,pa je blo OK.Drgač pa uporabljam kremo proti gubicam od Oriflema,jo imam pa tudi na novo,tko da ne vem,mogoče je res kriva krema.
hvala punce res za vse nasvete,ful ste faceuser posted image .čau j.

clock-img

22.02.2007, 23:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: janja77
zanima me,če si pred uporabo tekočega pudra za obraz,prej namažete obraz z kako negovalno krem

Ja. S popolnoma navadno vlažilno kremo od Mercatorja. user posted image

clock-img

23.02.2007, 08:19

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

Aja, nisem odgovorila na vprašanje
To pomeni da potrebuje tvoj obraz PILING in to orng brez zafrkancije. Sem se glede tega izšolala in se mi je tudi pri enem pudru svaljkalo, pa sem si naredila piling in nič več. Imaš verjetno full odvečne in odmrle kože na obrazu

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

23.02.2007, 08:40

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

oooo,sh..odmrla koža na obrazu?Tečem v trgovino po nekaj,da si piling naredim...hvalauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem