cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ptuj

clock-img

26.08.2008, 08:05

clock-img

tiamia

pencil-img

66

Pred tremi leti sem rodila na Ptuju, s partnerjem nisma imela materinske šole in je brez problema lahko bil pri porodu. Tudi plačat nisma rabla. Kako pa je zdaj s tem??

clock-img

26.08.2008, 08:20

clock-img

žarnica

pencil-img

706

Rodila lani,materinsko šolo sva imela od prve nosečnosti, plačilo se mi zdi,da je bilo 10 eur (ki pa jih seveda nisva imela zraven in sva plačala naknadnouser posted image ).

clock-img

26.08.2008, 15:09

clock-img

Skye

pencil-img

3190

IZVIRNO SPOROČILO: tiamia

Pred tremi leti sem rodila na Ptuju, s partnerjem nisma imela materinske šole in je brez problema lahko bil pri porodu. Tudi plačat nisma rabla. Kako pa je zdaj s tem??

rodila maja letos, potrdilo o materinski šoli niso zahtevali.....plačati pa nam tud ni bilo potrebno...mogoče zato, ker se je moj porod končal z CR user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

clock-img

29.08.2008, 09:33

clock-img

neisha80

pencil-img

448

Rodila lani aprila,za potrdilo(sva ga imela) o šoli za starše ni nihče nič vprašaluser posted image Plačilo za prisotnost  je bilo 10E.Vsi pa smo bili na koncu zadovoljni..user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem