cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ptič

clock-img

30.06.2009, 22:30

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

..najdenuser posted image . psa sem ven peljala in ko se je poganjal za mačko sta enega ptiča pohodla, zdej pa ne more letel. jaz sem ga seveda domov prnesla in zdej ne vem kaj sploh naredit. sem dala vodo, neka semena, japko...samo res ne vem kako zdej postopat, če kdo mogoče ima izkušnjo? vem da ni domača žival, samo ga nisem mogla pustit da ga mačka pohopsa.

clock-img

30.06.2009, 22:43

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Mogoče se lahko obrneš sem:

Azil za divje živali - 031/813 097

clock-img

01.07.2009, 00:30

clock-img

Anonimen

Kot je predlagala mamči!

Prijateljica je tako rešila vrano z zlomljeno perutjo in so jo oskrbeli v tem azilu. 

clock-img

01.07.2009, 06:55

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

kje pa je ta azil? bom danes poklicala, bogi ptiček se je kr v vodo dal in se mi zdi da je bil celo noč negiben od strahuuser posted image

< Sporočilo je popravil LoCa -- 1.7.2009 6:57:03 >

clock-img

01.07.2009, 15:39

clock-img

andreja32

pencil-img

543

Azil za prostoživeče živali Kranj  (Mlaka pri Kranju) 031 813  097....jaz sem tja odpeljala ranjeno vrano...

clock-img

02.07.2009, 06:16

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

no, včeraj som ptiča peljala v azil. izkazalo se je, da je mladi kos, ki mu je maček očitno prebodel pljuča in mu je nastal zračni balon. v soboto smo zmenjeni da se slišimo, če bo ptič ok, bo po vsej verjetnosti ozdravil.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem