cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Psihiater..

clock-img

09.02.2006, 19:16

clock-img

Anonimen

A mi lahko katera svetuje kaksnega dobrega psihiatra za zdravljenje poporodne depresije? Stajerski konec. Hvala!

clock-img

09.02.2006, 20:21

clock-img

petja

pencil-img

998

Za štajerski konec ti ne morem pomagati, sem pa jaz v LJ šla k dežurnemu psihiatru (v LJ ga imamo), potem pa me je ona napotila naprej k psihiatrinji, ki se veliko ukvarja s poporodno depresijo.

Mogoče se obrni na svoj ZD, vprašaj za psihiatra tam, potem naj ti pa on pove, ali ima veliko izkušenj na tem področju ali pa naj te napoti drugam.

Meni so pogovori ful pomagali, mi pa je svetovala, da neham dojiti in začnem jemati antidepresive. Mene je to tolk zadelo, da sem malo prišla k sebi in sem zdaj čisto OK. Je pa res, da mi je šlo razpoloženje samo od sebe po 6. tednu vedno na bolje. Samo toliko da veš, kaj te verjetno čaka ... Moja user posted image  je danes stara 11 tednov in nama je super skupaj.

Upam, da boš tudi čim prej spet videla svet v lepših barvah, ker vem, kako je če te muči poporodna depresija.

Lp, petja

clock-img

09.02.2006, 22:01

clock-img

Anonimen

Tukaj je telefonska stevilka:051 245 013 mamaZOFA telefon za pomoc pri poporodnih stiskah! Ful v redu gospa ti bo v veliko pomoc!!! Je strokovnakinja (zdravnica) in predvsem clovek v pravem pomenu besede!!!!!!!!! Poklici. Dobis vse informacije!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem