cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prvo kopanje - USPELO!!

clock-img

10.09.2004, 11:51

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

:bravo::bravo: Bravo mama in bravo Neja...pa še ata!!:bravo::bravo::bravo:

Včeraj smo se prvič sami kopali...:) In bilo je čudovito...tako drugače kot pri patronažni sestri:hudicek:

Najina Neja se ni čisto nič jokala...bila je sita in zadovoljna. V vodi je bila mirna, nič ni brcala (škoda), je pa zelo zadovoljno gledala, kako jo mami in ati polivata s toplo vodiko9nebesa9nebesa

Moram reči, da je bila super izkušnja...bi jo kopala 3X na dan. Pa vem da ne smem pretiravat...sem ravno prebrala nekaj postov...

v glavnem...bilo je SUPER :bravo:

Lp
Nina in Neja:sloncek:

clock-img

10.09.2004, 12:00

clock-img

Nataša R.

pencil-img

238

Bravo mala Neja. Pa mami in tu seveda.:bravo:Čofotanje pa še pride in še preveč ga bo včasih:racka:;).Pa obilo čofotanja še naprej.:sloncek::sloncek:

LP Nataša

clock-img

10.09.2004, 14:42

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Super, zdaj pa kar vsaki večer malo namakanja in potem spančkanje!

clock-img

10.09.2004, 19:07

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Juhuhu!!!

clock-img

10.09.2004, 21:53

clock-img

Anonimen

Super, sem že mislila na vaju... Saj večina vsi otroci uživajo v večernem kopanju in potem lepo zaspijo... A morda kdo ve, bo v Mb kakšen tečaj masaže dojenčka?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem