cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prvi znaki nosečnosti po carskem rezu

clock-img

21.09.2017, 20:43

clock-img

Anonimen

Pozdravljene punce.

Imam nekaj vprasanj glede prvih znakov nosecnosti, po predhodnem carskem rezu. Sama sem pred pol leta imela carski rez. Menstruacija mi zamuja ze dober mesec (pred zanositvijo imela amenorejo) in vem, da je normalno, da bodo neredne. Sem ze delala teste in so bili negativni, zadnje tri dni pa me spika v jajcnikih in me boli ter trga po sivih in imam obcutek, da me bo strgalo spodaj. Menstruacije pa se kar od nikoder, imam pa mocno povecan izcedek, nikoli se imela takega. Nosecnosti bi bila vesela, malo me pa zivcira tole zapravljanje za teste...

Hvala za vase izkusnje in uzivajte v sonckastih dneh.

Lp, anonimna M

clock-img

22.09.2017, 09:11

clock-img

Damuš

pencil-img

506

Jaz sem uspela zanositi šele 1,5 leta po carskem. Znaki so bili ... kaj pa vem ... čisto neopazni. Pač nič nenavadnega.

Je pa res, da sem se jaz strogo držala priporočila, da ne zanosim prej kot v enem letu po carskem zaradi vseh možnih zapletov. Mislim, da je minimalen čas med Cr in ponovno zanositvijo (za varno zanositev) 9 ali 10 mesecev. kar je prej, je lahko zelo rizično (seveda obstajajo punce, ki so zanosile prej, pa je bilo vse ok, so pa tudi punce, ki so zanosile zelo hitro po CR in je bilo fejst hudo.

Ti želim, da se ti odvije po tvojih željah in tako da bo za tvoje telo in za otroka najbolje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem