cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prvi roditeljski sestanek za prvošolčka

clock-img

26.05.2010, 13:16

clock-img

tojeto1

pencil-img

412

Pa smo dobili vabilo na 1. roditeljski sestanek.
Pa me čist tko iz firbca zanima, kaj nam bodo povedali. Je kdo že bil?

clock-img

26.05.2010, 15:28

clock-img

SMT3

pencil-img

632

Mi smo tudi danes dobiliuser posted image

Pomoje to,kaj je za kupit in kakšen program bo čez letouser posted image

clock-img

27.05.2010, 19:03

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: tojeto1

Pa smo dobili vabilo na 1. roditeljski sestanek.
Pa me čist tko iz firbca zanima, kaj nam bodo povedali. Je kdo že bil?

V glavnem vam bodo povedali za organizacijo dela na šoli in tiste stvari, ki jih starši morate vedeti o pouku v 1. razredu oz. na vaši šoli. Najbolj verjetno vam bodo predstavili tudi učitelje, ki učijo prve razrede. Na nekaterih šolah imajo tudi kakšne delavnice in si ogledajo razrede - v tem primeru navadno vabijo na ta sestanek tudi otroke. Tako nekako.

clock-img

27.05.2010, 19:32

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

mi smo danes imeli že drugega skupaj z delavnico za otroke, da so spoznali bodoče ućiteljiceuser posted image
prejšnjič smo dobili vse napotke v zvezi z vpisovanjem, prepisovanjem otrok in predtavitev šole, danes smo pa dobili potrdilo, da je otrok vpisan in seznam potrebščin, ki smo ga skupaj 'predelali' t.j. nam je pedagoginja svetovalauser posted image na kaj moramo pazit in kaj nam priporočauser posted image ; med sestankom so se otroci naučili pesmico s plesom in skuapaj smo izdelali šolsko maskoto; na koncu pa smo starši dobili celo kavico otroci pa sokuser posted image
res so se zelo potrudiliuser posted image

CARPE DIEM!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem