cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prvi pregled in dr. Hočevar

clock-img

03.09.2004, 21:28

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Danes smo bili na prvem pregledu in moram pohvalit našega fanta, ker je zrastel 4 cm, torej zdaj meri 58 cm, dobil 1650 g, zdaj tehta 5090 g in obseg glavice je 39, torej tudi tukaj pridobil 4 cm. Vse je ok in sploh sem tako vesela, ker smo tudi to skoz dali. In ponosna ker nam tako dobro gre.
Zdaj pa me zanima naslednje, a rumeno knjižico, tisto o cepljenju so obdržali oni ali so Vam jo vrnili? e nkjer ne najdem in ker sem bila danes malo bolj smotana, sem jo očitno tam pustila:(

Pozdravcek vam n vašim sončkom.

Zvezdica

clock-img

03.09.2004, 21:54

clock-img

monika2004

pencil-img

104

Zdravo!!
O kako lepo rasteta in se redita. Knižico imaš vedno ti pri sebi. Saj tako je pri nama!

clock-img

03.09.2004, 21:57

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Hvala Monika:):):)

Ampk knjižie pa ne najdem:ups:.grem še enkrat gledat...

pa pa

clock-img

03.09.2004, 22:01

clock-img

monika2004

pencil-img

104

ja le pejt, upam da jo boš našla! JAVI!!! Lep pozdrav

clock-img

03.09.2004, 22:44

clock-img

Anonimen

Zvezdica, a pridete???9nebesa

clock-img

04.09.2004, 10:53

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Ojla!
Žal ne, ker sem preveč prehlajena, da bi okoli hodila, šsploh pa se bojim tam med toliko otročki biti s smrkavim nosom. Nam je prav žal, ker smo se fajn veselili in upali, da mi bo bolje:((.
Lepo se imejte in se spomnite tudi na nas!

Pa pa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem