cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prvi šolski dan

clock-img

01.09.2009, 13:10

clock-img

brigitaa

pencil-img

335

je za nami.....kako je šlo šolarčkom in nam staršem????
Pri na sje navdušen, mami pa misli, da je še prekmalu za šolouser posted image user posted image user posted image user posted image

Kar ne ubije, te samo okrepi

clock-img

01.09.2009, 13:27

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Ma super je bilo, sploh tista pravljica Muca Copatarica prenesena v žargon, ki ga govorijo današnji otroci. Otroci so fino zaigrali. Tudi pozdrav ravnateljice je bil dobrodošel. Sploh pa skok v šolo, darilca in rumene rutice, ki so jih dobili na koncu. Meni osebno je prvi šolski dan za prvošolčke eden izmed treh najlepših do sedaj. 

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

01.09.2009, 13:31

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Sem napisala precej pa me je zbrisalo user posted image

Pri nas je bil krasen sprejem. Otroci 1., 2. in 3. razreda so zaigrali eno igrico in zapeli 3 pesmice ob spremljavi user posted image . Potem so dobili diplome ob sprejemu v prvi razreduser posted image . Učiteljice so se maksimalno potrudile.

Otroci so nato odšli na tortico, starši pa na kavico ali sok, kar je častila šola.

Kasneje so poslušali pravljico Pika pikapolonica in pobarvali pikapolonico.

Na koncu so dobili še knjigico Mehurčki.

Tamal je bil navdušen, mami in ati tud sevedauser posted image . Zdaj pa komaj čaka na 2. šolski danuser posted image

< Sporočilo je popravil KIKI**** -- 1.9.2009 13:32:43 >

clock-img

01.09.2009, 16:47

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Mi smo tudi preživeli. Ob devetih smo se dobili v kulturnem domu in pogledali eno predstavo o Regah, potem pa šli skupaj v šolo. Starši smo šli na kavico, otroci so pa bili še kake pol ure v razredu, potem pa domov. Teja je bila full vesela Švigazajčka. Je res taki lepi.

So jim pa lepo pripravili:

user posted image

clock-img

01.09.2009, 21:14

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Tudi mi smo imeli lep sprejem. Najprej so otroci dobili  "medalje" okrog vratu, nato pa smo skupaj s starši odšli v večnamenski prostor, kjer so jim uprizorili lutkovno igrico, zelo zanimivo. Še prej je imela nagovor ravnateljica, pred tem pa nam je ena učiteljica zaigrala na klavir slovensko himno z vso častjo. Po igrici so otroke odpeljali v razred, kjer so dobili med drugim tudi rutke in zajčka, nam staršem pa je nekaj besed o varni poti v šolo govoril kar policist.
Na koncu smo si ogledali, kje bodo imeli garderobo in razred in potem smo z otroci šli vsak na svoj konec. Midva sva ga peljala na sladoled in sok user posted image . Jutri pa novim dogodivščinam naproti!!!

clock-img

02.09.2009, 12:54

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Še slikca našega prvošolca user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil KIKI**** -- 2.9.2009 12:55:22 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem