Blue sky, veliko družin kampira in imajo še manjše otroke
Točno to vidim vsako leto.
Jaz sem bila s svojo najmlajšo pri 1,5 mesecih na dopustu - ampak v prikolici.
Kakorkoli, če boste šli kampirat, ne rabiš zraven vlačit vse krame - oblačil imej dovolj za preoblečt (mišljeno predvsem dolge rokave), hraniš ga lahko v jajčki (v kateri verjetno potuje že v avtu), čez dan pa itak verjetno spi v vozičku, pa tudi na blazini lahko komot spi. Če pa imaš prostor, pač vzemi zraven prenosno posteljico - se lahko še čez dan igra not (služi kot stajica). Paličnega in vseh ostalih pripomočkov pa jaz ne bi jemala - mu lahko na dopustu z vilico stisneš hrano (jaz mojim še doma nisem s paličnim miksala - po nasvetu pediatrinje).
Super je, če ima kamp zraven tušev še kopalnico za dojenčke (sem enkrat v enem kampu pri najstarejši to super koristila), drugače pa kupi najmanjši bazenček za napihnit in ga uporabi za banico (jaz sem tako naredila).
Držim pesti, da boste imeli lepo vreme, ker dež v kampiranju ni prijeten niti za odrasle, kaj šele za take malčke - pa le uživajte v dopustu.