cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prvič na IUI

clock-img

02.11.2005, 11:42

clock-img

Mediteranka

pencil-img

70

Evo mene po dolgem času! Malo sem se odklopila čez poletje, zdaj pa sem spet tu in po polletnem jemanju Klomifena sem na vrsti za prvi IUI. Pošto sem že dobila, menstruacijo tudi, vendar mi je danes sestra Alenka povedala, da jim je zmanjkalo STOP injekcij. Dio mio! Moram jutri še enkrat poklicati, da vidim, koliko jih bo dobila, če bom ta mesec sploh uspela it na IUI. Psihično sem se že pripravila na ponovno letanje na kliniko, zdaj pa tole! Moram priznati, da me tole letanje okoli zdravnikov že pošteno utruja in da nisem več sigurna, da bom zdržala do IVF, če se do takrat ne bo nič prijelo. user posted image  

clock-img

02.11.2005, 17:48

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Pogumno Mediteranka, pa saj vem, da je tale zlajnana, ampak kdor čaka dočaka!

Vso srečo!user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

clock-img

02.11.2005, 18:18

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Drzim pesti da bo slo vse v redu!

Veliko srece

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

03.11.2005, 12:14

clock-img

Anonimen

Mediteranka, drzi se in srecno v postopku!!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.11.2005, 13:05

clock-img

Mediteranka

pencil-img

70

Hvala vsem za vzpodbudne besede. Sestra Alenka je dobila injekcije, tako da jutri začnem s Klomifenom in drugi konec tedna se zadeva začne. Zdaj pa gremo ponovno novim zmagam naproti! Upam, da bo tokrat šlo.

clock-img

03.11.2005, 13:29

clock-img

Mediteranka

pencil-img

70

Še nekaj mi povejte, tiste, ki ste že šle na IUI, ali moram pred vsakim UZ dati kri za Estradiol? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem