cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prvič brez rezervacije apartmaja...

clock-img

05.07.2012, 10:32

clock-img

zelda35

pencil-img

133

pa me zanima, tiste, ki ste že nazaj iz dopusta, kako je kaj s prostimi apartmaji ob Hrvaški obali in otokih.
So na polno zasedeni, ali se najde kar nekaj prostih?
Se mi ravno ne da celega dneva zapravit za iskanje apartmaja in tudi drastične cene za nočitev ne bi rada plačevala...
Prosim za info.
Mogoče koristna informacija tudi za druge :)

Sicer sva se z možem že pogovarjala, da grem jaz z otrokoma na plažo on pa v akcijo---> lov na apartmauser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2012, 10:36

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Vse kar lahko rečem, super! To je zame dopust. Malo avanturističnega duha, veliko dobre volje in veselja, in se bo apartma našel. Moje izkušnje? Vedno in povsod se nam je izšlo! Če človek ni komplikator in če uživa v tem, da je malo divje vse skupaj, da je to pravzaprav čar dopustovanja (no, kakorkomu, eni so bolj ziheraši), potem sem prepričana da boste imeli krasen dopust!

clock-img

05.07.2012, 15:47

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Če to iskanje ne bo v sami špici dopustov, je to mačji kašelj. Mi smo hodil vedno na blef in moram rečt da smo tako prišli do tega app, kamor hodimo že 6 let. Vso srečo user posted image

clock-img

06.07.2012, 07:33

clock-img

limonca*

pencil-img

452

Tako hodimo že 8 let, cca. 6x letno (največ julij in avgust) in smo še vedno dobili apartma, tako, da brez skrbi. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem