cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prva menstruacija po porodu

clock-img

14.07.2005, 20:26

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

:zmeden:Ker se z mojim enajstmesečnikom še vedno malo dojiva, menstruacije še nisem imela od zanositve naprej (torej od novembra 2003). Danes pa zagledam na hlačkah ful enga rjavega izcedka, nato pa tudi nekaj krvi. Vendar to je bolj kakor eno packanje, kot pa prav kakšna krvavitev. Je to to? Je to menstruacija???:ups:Ali bi lahko bilo kaj drugega?:zmeden2::zmeden2::zmeden2:Kako je pri vas zgledala prva mestruacija po porodu-prvi dan že kr orng krvavitev ali bolj packanje?

clock-img

14.07.2005, 20:38

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Je blo bolj packanje ja. Pri nas je bilo že zelo kmalu, saj je zmanjkalo mleka.

clock-img

20.07.2005, 21:14

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

No, da še jaz povem, če boš še brala. Jaz nikoli nisem imela redne M, pa vedno je bilo bolj šibka. No, in se začne 10,5 mesecev po porodu eno packanje (rjav izcedek, šibek), traja en teden in si rečem, no, kul, potem je vse isto (čeprav sem bila čisto šokirana, da zdaj bo pa spet M). Potem pa nekaj dni mir, potem pa dva dni pred morjem normalno (tj. za moje razmere in izkušnje močno) krvavenje, ki je potem trajalo še 14 dni. :grrr: In zdaj v naslednjem ciklusu, ki je začuda po točno 28 dneh (to se mi ni nikdar prej zgodilo) spet packanje in packanje, ki traja že dva tedna, z enim vmesnim dnevom z normalno krvjo. Meni ni nič jasno... Me pa malo skrbi samo zato, ker so me morali po porodu iztipati, ker se je posteljica strgala, sicer sem bila pri sebi od nekdaj navajena na čudne finte v zvezi s tem. LP.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem