cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prostovoljni prispevki za nedonošenčke

clock-img

22.09.2005, 04:41

clock-img

Anonimen

clock-img

24.09.2005, 11:08

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Živjo!

Sem že sama mislila napisat nekaj na to temo, pa si me prehitela.
Ja, na žalost se Porodnišnica LJ oziroma oddelek za intenzivno nego novorojenčkov (predvsem nedonošenčkov) spet bori s pomanjkanjem denarja in prestaro opremo. Pred časom sem že napisala, da zbirajo denar za nakup aparata za dihanje, zdaj jim je odpovedal pa še nujno potreben UZ.
Ta akcija Slovenske vojske je namenjena prav zbiranju prostovoljnih prispevkov za ta namen.

Tu je pa še link na stran Društva za pomoč prezgodaj rojenih otrok, kjer si lahko o tej akciji preberete še nekaj več.

http://www.nedonosencek.net/forum/viewtopic.php?t=37

Pozdravček vsem. user posted image

Jerneja

clock-img

24.09.2005, 19:04

clock-img

SLAMlCA

pencil-img

124

Ja user posted image user posted image user posted image  za uspešno akcijo.
Že kar nekaj časa  spremljamo.

Svenov aparat? je to ime po malem Sven - Sebastjanu?

clock-img

24.09.2005, 22:03

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Ja, mislim da so aparat v Ljubljani tako "ljubkovalno" poimenovali po Svenu, ker je bil on prvi nedonošenček, ki ga je na EINT uporabljal.
A ne Barbara?  user posted image

clock-img

25.09.2005, 16:15

clock-img

b.j.n.

pencil-img

134

Nas Sven Sebastian je res tale aparat preiskusil in verjetno je ime ostalo, ker si je lazje zapomnit "Svenov aparat" kot aparatov pravi naziv.

Lp
Barbara 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem