cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prosta mesta

clock-img

03.09.2007, 09:03

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Dejte mi pomagat prosim. Ali katera ve mogoče za kakšen vrtec v Ljubljani,kjer je še kaj prostih mest? Potrebujem varstvo z mesecem marcem 08 pa kamor pokličem je vse zasedeno. Pa pravijo,da ni otrok???? Ja ne vem kdo je pa pol v vrtcih? Privat je nebi rada dala,da bom pa februarja že čist živčna,kam bom čez en mesec dala otroka pa tudi....

Hvalauser posted image

clock-img

10.09.2007, 21:39

clock-img

irenakf

pencil-img

3

Živjo
Pregled prostih mest v vrtcih v Ljubljani si lahko ogledaš na spletni strani MOL: http://www.ljubljana.si/si/mescani/zivljenjske_situacije/otroci/73964/podrobno.html 
kjer si lahko prebereš nekaj informacij, ki so navedene spodaj (podatki so kot priponke):

V priponkah so:

• preglednica prostih mest v ljubljanskih vrtcih na dan 20.8.2007,
  • ljubljanski vrtci in njihovi oddelki v šolskem letu 2007/08 in
  • razporeditev otrok po vrtcih v šolskem letu 2007/08 glede na stalno prebivališče otroka in vlagatelja na dan 27.8.2007 (podatki so začasni, dokončni bodo znani po 15.9.2007).
Zasledila sem tudi letos ustanovljeni privat vrtec, ki še nima koncesije:
vrtec Mali svet
info@malisvet.com
GSM 041/602-231 Mirijam

Vso srečo pri iskanju!
Irena

clock-img

11.09.2007, 10:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.09.2007, 10:59

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Točno. Kar naenkrat je ogromno otrok in vrtci niso pripravljeni. Kar je najhuje... zdaj pa morajo na hitro odpirat nove oddelke in zaposlovat nove vzgojiteljice. V sosednjem kraju so malošolčke preselili kar v šolo, da so lahko odprli še en oddelek v vrtcu. Pa so jih vseeno morali 26 zavrnitiuser posted image user posted image  26 otrok v manjšem kraju pa je ogromno.

Upam, da se šole ustrezno pripravljajo na močnejše generacije, ki bodo čez nekaj let vstopile v šolouser posted image

---------------------------------------

---------------------------------------

clock-img

11.09.2007, 12:30

clock-img

KatjaD

pencil-img

345

No, jaz sem dala za mojega prvo vlogo za vrtec, ko je bil star 1 mesec, po navodilih ravnateljice v vrtcu. Mi je rekla, da potem mi drugo leto res ne morejo zavrnit. In so mi tudi letos zavrnili user posted image . Sem bila tako besna k hudič - potem pa ona z nekimi izgovori, da je bil baby boom,...

No v glavnem, da se skrajšam. Nesla sem vloge v VSE vrtce v Ljubljani in v četrtek so me poklicali, da je v enem izmed njih prostor za našega falota. Potem sem sporočila v ostale vrtce, da ne rabim več prostora pri njih, da vejo, da lahko talajo naprej.

Moj predlog torej: DAJ VLOGE V VSE VRTCE, KI TI PRIDEJO V POŠTEV, ker slej kot prej se kje kakšen otrok izpiše, pa lahko prideta vidva notri. Drugače pa imata bolj malo šans. Tako je vsaj v Ljubljani.

clock-img

11.09.2007, 13:09

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Eh, jaz imam isti problem. Vrtec bom potrebovala v marcu/aprilu 08. V našem koncu ni šans, da pridem noter. Bom najbrž spet morala poiskat varuško za tistih par mesecev do septembra.

Ne vem, kaj je boljše? Dat otroka k varuški za par mesecev, al v en prosti vrtec, pa potem prepisati v našega. Samo se mi zdi kar kruto dat 11-12 mesečnega otroka v že utečeno skupino 1,5-2 letnikov. Ne vem.user posted image

clock-img

27.10.2013, 08:06

clock-img

ekolina

pencil-img

19

pozdravljeni.

ponovno odpiram temo, saj me zanima, v katerih vrtcih v LJ so še prosta mesta. mi smo sicer oddali vlogo, ampak nismo napisali katerikoli vrtec, ampak samo enega.zdaj bi pa res potrebovala vsaj za par mesecev vrtec, potem jeseni, bi pa prepisali v "naš" vrtec.
mislite da je to možno? smo pa iz lj in na centralnem seznamu imamo 133 točk.

hvala! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem