cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prosim za nasvet

clock-img

16.09.2011, 14:46

clock-img

konjicek

pencil-img

2

Pri 16 tednih mi je odmrl plod sprožili so mi porod in ščistili to je bilo letos 24.06 rekli so naj počakam 2,3menstruacije za ponovno zanositev menstruacijo sem imela28.07in zadnjo saj mi je test pokazal spet pozitivno počutim se uredu pri ginekologu sem naročena 30.09 ali ima katera tako ali podobno izkušnjo mislite da je lahko kaj narobe za tako zgodnjo zanositev?

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 16.9.2011 14:47:04 >

clock-img

17.09.2011, 18:05

clock-img

srečki

pencil-img

356

Pozdravljena konjiček

hm ne vem če ti to kaj pomaga, meni je plodek umrl v 24t isto sprožili porod. Moja G mi je res svetovala naj pazim (zato, da se telo malo odpočije) in šele po 3M naj začneva na novo. Sicer pa sedaj nimaš dosti izbire kar je je in ti svetujem, da pokličeš svojo G ti bo najbolje svetovala. No čeprav punce ki imajo SS lahko zanosijo že po 1M tako, da kaj hudo narobe ne more biti. Želim ti vse najboljše in pazi se :)

LP

clock-img

18.09.2011, 17:37

clock-img

pika001

pencil-img

191

Zdravo Konjiček, Jaz poznam 2 punci, ki sta zanosili in donosili 1-2 meseca po porodu, bili sta kregani pri gin. in nato vseeno brez problema donosile in rodile zdrave user posted image .
Tkao da - jaz pravim, brez skrbi, če je ratalo. Bo gin. najbolj vedel-a, kaj in kako naprej. Mislim, da se ne rabiš kaj dosti sekirat. Želim ti, da bo vse OK. user posted image

clock-img

26.09.2011, 22:19

clock-img

ilanaaa10

pencil-img

112

jaz sem slišala dosti različnih mnenj koliko čakati po porodu, ampak ena ginekologinja je rekla, da če telo ne bi bilo pripravljeno, se ne bi prijelo, tak da če si spet zanosla, kar pozitivno naprej in vse bo ok! user posted image

moja pikica vedno boš v mojem srčku!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem