cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prosim za malo sodelovanja!

clock-img

03.11.2006, 19:00

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Prosim, če si lahko vzamete nekja časa in odgovorite na tole zanimivo anketo.

Si mamica otroka, ki še ni dopolnil 6 let? Če je odgovor pritrdilen, te prosim, da si vzameš 5 minutk časa in odgovoriš na kratek vprašalnik o uživanju zdrave prehrane. Pripravljam namreč magistrsko nalogo na temo vedenja porabnikov pri izbiri zdrave hrane in me še posebej zanimajo mamice z najmlajšimi otroki. Tvoji odgovori so zame izjemno dragoceni, zato se ti za sodelovanje že vnaprej iskreno zahvaljujem.

Do vprašalnika prideš s klikom na naslednji naslov: http://www.marjetka.com/vote-pro/anketa.php

clock-img

03.11.2006, 19:17

clock-img

Anonimen

Pa kdo zdaj tu pripravlja seminarsko nalogo?

clock-img

03.11.2006, 19:43

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Jaz ne user posted image .  Kdo prosi je razvidno iz linka z anketo. Saj imate ženske rade prehrambena vprašanja. Jaz sem jo že rešil potem pa prebral, da velja za mamice.

clock-img

03.11.2006, 19:59

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Opravljeno. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

03.11.2006, 21:16

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Hvala lepa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem