cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prosim povejte

clock-img

30.03.2007, 14:38

clock-img

maja24-2

pencil-img

222

Tudi pri nas se je tokrat slabo končalouser posted image  . Jutri imam čiščenje in me je strah prosim povejte kako izgleda.
Hvala

clock-img

30.03.2007, 15:12

clock-img

Janya

pencil-img

547

Glede fizične  bolečine se ne boj ničesar, ker ne boli nič. Glede psihične pa  user posted image  user posted image . Dobila boš splošno anestezijo potem te poštimajo in že greš napol v spanju (te peljejo ležečo ) v svojo sobo popoldne pa verjetno domov

clock-img

30.03.2007, 15:27

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

Žal mi je user posted image ...resnično mi je žal da boš morala čez to...user posted image

maja...itak te pod narkozo sčistijo...bolj boleča je psihična bolečina...user posted image

Ampak, ne razumem, sej si še tok mal noseča...kaj se je pa zgodilo, če ti ni preveč hudo povedat?

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

clock-img

30.03.2007, 15:35

clock-img

maja24-2

pencil-img

222

Včeraj sem mrls rjav izcedek in danes tud že bol močn in pomešano z krvjo.
SEm šla na pregled in je samo še vrečka niti tekučine ni več tako da žal... user posted image
Jutri pa morm it na čiščenje, stem da sedaj po pregledu pa sem začela močno krvaveti.
Drugače pa ne čutim nobenih krčev.
Čeprav imam doma 2,5 staro hčerkico je ful hudo ker smo si novega člana res želeli pa če hitro nam je vspelo.
Tako da me jutri čaka res najtežji dan do sedaj.
Se vam kej javim.

clock-img

30.03.2007, 17:01

clock-img

DOLAR

pencil-img

135

Joj mi je zelo žal zate.Tudi meni se je isto naredilo pred dobrima 2 letoma.Vem da je hudo.Jaz sem ene 3 lete poskušala zanositi in ni šlo.Ko je končno uspelo  se je v 8 tednu že končalo.Doma že imam hčerkico ki bo stara 7 let in malega škrata ki bo v četrtek upihnila 1 svečko.Tako da le pogumno naprej.

Razumen človek je tu in tam prisiljen napiti se,da lahko preživi z norci

clock-img

30.03.2007, 17:18

clock-img

lana38

pencil-img

6327

user posted image maja24-2, žal mi je, da si morala doživeti izgubo svojega user posted image . Lahko se nam pridružiš na temi Upanje po splavu na forumu Upajmo skupaj. Tam se srečujemo takšne, ki smo kakorkoli izgubile svojega user posted image .
Je pa res, da se mi zdi, da sem komaj prebrala, da si user posted image , zdaj pa že ss. Sem si te nekako zapomnila, ker imaš v nicku moj rojstni datum. A imaš ti tudi rojstni dan 24.2.?
LP

lana38

clock-img

01.04.2007, 22:39

clock-img

monika22

pencil-img

25

Tudi meni je žal zate user posted image ! Meni se je tudi zgodilo 7.februarja, da sem dobila prvo rjav izcedek. Ampak je bilo malce drugače. Meni je G naredil UZ in je rekel da sploh nisem noseča in me poslal domov. Potem sem šla zaradi bolečin k dežurnemu in ga mogla prosit, da mi je dal napotnico. Ko sem prišla v bolnico, je pa bilo vsega konecuser posted image ...

Ne boli fizično, boli pa psihično...Se mi zdi, da pri meni ni trajalo niti 10 minut. Vse je šlo tako hitro.. Upam pa, da mi ne bo potrebno več kdaj iti skozi to!
Drži se in se tolaži s tem, da po dežju vedno posije sonček!!

clock-img

01.04.2007, 22:44

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image  joj, sej ni res. Upam, da ti čimprej minejo ti slabi in grdi trenutki.
user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem