za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
mene pa zanima , če se je katera odločila v nosečnosti za profesionalno fotografiranje ( da so vas slikali v ateljeju ali na odprtem ). Če ste se odločile :
v katerem tednu nosečnosti ?
ste bile zadovoljne / nezadovoljne
kakšna priporočila
okvirna cena in kaj vse točno je v njej zajeto
upam, da dobim kakšne odgovore.
23.01.2009, 10:45
bjondi
3613
Imaš ZS..
24.01.2009, 19:19
Hator
756
Tudi mene to zanima.
24.01.2009, 19:57
bjondi
3613
No pa da napišEm...to je itak stvar vsake posameznice...in glede na to da smo v življenju samo parkrat,zakaj se nebi ovekovečil tudi ta trenutek,ki je lep kako nam raste bauhi...da ne damo pozornost samo še nerojenemu članu kot so 3D in kaj vem kakšne še varjante.
-Jaz sicer še čakam ,da bauhi zraste-smo še bolj majhni-18 teden -glede na to da se ukvarjam s fotografijo imam fotografa že rezerviranega -kaka pa je okvirna cena pa ne vem ker smo pri koritu in je to zgolj darilo zame od kolega
Če te kaj več zanima -cena ali pa link pa mi pošlji ZS pa bom kontaktirala zadevo ...
25.01.2009, 09:48
Hator
756
Blondi,hvala.vesela bom zs
25.01.2009, 20:57
felix7
6099
bjondi, bi bila tako prijazna in dala podatke še meni?
26.01.2009, 16:52
Majci123
4
hey! jaz sem se šla slikat v 33 tednu nekje...slike so kr vredu izpadle...sem pa se slikala v mariboru pri foto tatjani...cena pakega je bila 100 evrov...zajetih je pa bilo 25 fotografij...
26.01.2009, 17:32
Lorencia
530
IZVIRNO SPOROČILO: Majci123
hey! jaz sem se šla slikat v 33 tednu nekje...slike so kr vredu izpadle...sem pa se slikala v mariboru pri foto tatjani...cena pakega je bila 100 evrov...zajetih je pa bilo 25 fotografij...
majci,
kaj pa je bilo v paketu zajeto...je bil najem prostora všet ( razen , če ste se slikali zunaj )...koliko časa je trajalo slikanje...slike kakšnega formata?
Malo primerjam cene in me zanimajo takšne stvari, da lažje naredim primerjavo.
Hvala
26.01.2009, 21:51
Piruri
1105
V prvo "nas" je slikal stric od mojega...kar doma...in to dva dni pred rojstvom ...super slike, najlepše v črno/beli tehniki...
V drugo pa me bo nečakinja, če bodo ratale lepe, sporočim in jo "priporočam"...
< Sporočilo je popravil Piruri -- 26.1.2009 21:52:02 >
No pa da napišEm...to je itak stvar vsake posameznice...in glede na to da smo v življenju samo parkrat,zakaj se nebi ovekovečil tudi ta trenutek,ki je lep kako nam raste bauhi...da ne damo pozornost samo še nerojenemu članu kot so 3D in kaj vem kakšne še varjante.
-Jaz sicer še čakam ,da bauhi zraste-smo še bolj majhni-18 teden -glede na to da se ukvarjam s fotografijo imam fotografa že rezerviranega -kaka pa je okvirna cena pa ne vem ker smo pri koritu in je to zgolj darilo zame od kolega
Če te kaj več zanima -cena ali pa link pa mi pošlji ZS pa bom kontaktirala zadevo ...
Bjondi bi bla tok prijazna in še mebi poslala povezavo.
nosečke pridne bodite, papa
13.02.2009, 20:40
Doll
1726
če katera potrebuje fotografa za takšne slike me lahko konatktira na ZS. za zdaj je samo na relaciji Dolenjska-bela krajina Cene so ugodne
15.02.2009, 20:50
punčka10
82
Hej. Mene tut full zanima fotografiranje v nosečnosti. Ne znam zasebnih sporočil pošiljat tko da bi še jst prosila, da mi kšna kontakte na ZS pošlje. Hvala
04.11.2011, 11:51
cilla
763
A to sama sebi reklamo delaš? Kaj pa kake reference?
04.11.2011, 19:35
evangelie
310
Jz pa priporočam Tino Brinar - tako za slike v nosečnosti, kot tudi novorojenčkov, dojenčkov, otrok...Punca je odlična, poiščite jo na facebooku in si oglejte njeno delo...
04.11.2011, 20:00
petarda
10119
Tudi jaz priporočam Tino . Tudi sama imam z njo že dogovorjen termin za slikanje mojih malčkov.
Moja prijateljica ima iz prve nosečnosti in potem še ko je bil mali star par mesecev ful hude fotke in res lep spomin. Po moje, se splača, meni edino vedno zmanjka časa (po moje si ga pa. če ne prej, vzamem, ko prispe ta tretji , za kakšne družinske ).