cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Problem z iskalnikom

clock-img

30.01.2008, 21:24

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Zakaj pa meni iskalnik pokaže samo "zadetke" stare leto dni in več, novih pa nikoli? user posted image
Sem ravno vtipkala eno besedo, pa mi je dal odgovore do 20.1.2007, novejših pa ne. Pa sem sigurna, da se je o tem lani 1000x govorilo in pisalo. Pa ni to samo iskalnikova trenutna muha, sem že prej večkrat opazila sam me ni nikoli tolk razjezil, da bi vam napisala user posted image
Prosim za pomoč!

clock-img

30.01.2008, 21:29

clock-img

Anonimen

Katero iskanje si uporabila?

Polje Isci ali Napredno iskanje?

Sem poskusila z naprednim in mi je dal tudi zadetke za leto 2005. Odtipkaj Split, da vidimo, kdaj tebi najde :).

clock-img

30.01.2008, 21:31

clock-img

Anonimen

Pojdi pod "napredno iskanje". Potem tam v okvirček "iskani tekst" vtipkaš besedilo, ki ga iščeš, nato pa spodaj označiš časovni filter(tretja možnost od spodaj navzgor). Nato iščeš. Bo šlo?

clock-img

30.01.2008, 21:31

clock-img

Anonimen

Tale RR iskalnik se se isce user posted image

clock-img

30.01.2008, 21:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR
Tale RR iskalnik se se isce user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tud jaz sm tko mislila, dokler nism pogruntala, kako deluje.

clock-img

30.01.2008, 21:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica

Pojdi pod "napredno iskanje". Potem tam v okvirček "iskani tekst" vtipkaš besedilo, ki ga iščeš, nato pa spodaj označiš časovni filter(tretja možnost od spodaj navzgor). Nato iščeš. Bo šlo?

Sem še jaz probala to, kar si napisala, pa ne najde nič user posted image user posted image

clock-img

30.01.2008, 21:50

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Katero iskanje si uporabila?

Polje Isci ali Napredno iskanje?

Sem poskusila z naprednim in mi je dal tudi zadetke za leto 2005. Odtipkaj Split, da vidimo, kdaj tebi najde :).

Prej sem vedno dala kar iskano besedo v zgornje polje in enter oziroma išči. Pa so bili vedno stari datumi.

Ko sem zdaj vtipkala Split mi je na išči dalo dva datuma v 2006 ostale pa 2005, pod napredno iskanje pa celo enega iz jan.2007 ostalo pa starejše. user posted image

Jaz sem pa konkretno iskala "vodene koze", pa vem da sem še letos o tem pisala, ker sta jih pač moja dva oba ravno prebolela, iskalnik pa mi najde vse od leta 2006 ali starejše.

clock-img

30.01.2008, 21:53

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

aspirinčica, tudi ta filter mi ne deluje. Imam vedno vklopljeno znotraj in vse teme. Če pa dam npr. pred 14 dnevi mi pa spet da datume od 2006.

clock-img

30.01.2008, 21:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Jaz sem pa konkretno iskala "vodene koze", pa vem da sem še letos o tem pisala, ker sta jih pač moja dva oba ravno prebolela, iskalnik pa mi najde vse od leta 2006 ali starejše.

Ekola, sem dala se koze.

Oznaci cisto na koncu, naj razvrsti po datumu objave; na prvo stran rezultatov mi je vrglo skoraj same objave iz leta 2007; se mi zdi, da je bila samo zadnja letnik 2006.

clock-img

30.01.2008, 21:57

clock-img

Anonimen

aspirinčica, tudi ta filter mi ne deluje. Imam vedno vklopljeno znotraj in vse teme. Če pa dam npr. pred 14 dnevi mi pa spet da datume od 2006.

Ahaa, v tem je problem.user posted image

Potem pa se bo treba obrniti na RR team.

O vodenih kozah pa se ravno danes piše. Poglej med zadnjih 50 debat- ena debata, "koliko časa traja", al neki takega.

clock-img

30.01.2008, 21:59

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Ekola, sem dala se koze.

Oznaci cisto na koncu, naj razvrsti po datumu objave; na prvo stran rezultatov mi je vrglo skoraj same objave iz leta 2007; se mi zdi, da je bila samo zadnja letnik 2006.

Ne, ne deluje. Prvi datum ki mi ga iskalnik da je 25.1.2007 user posted image

Moj iskalnik zaostaja za točno eno leto! Katerokoli možnost iskanja uporabim, je jan.2007 prvi ponujeni datum. user posted image

clock-img

30.01.2008, 22:02

clock-img

Anonimen

Ne, ne deluje. Prvi datum ki mi ga iskalnik da je 25.1.2007 user posted image

Pa res, prej sem samo letnico gledala....

Help :).

clock-img

30.01.2008, 22:03

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

aspirinčica, saj o kozah že vse vem - po dveh zaporednih napadih koz sem že stručko. user posted image
Iskala sem nekaj drugega in ko nisem našla novejših tem sem poskusila s kozami, za katere sem sigurna, da so trenutno vsak dan na tapeti. user posted image Pa so se tudi te pri mojem iskalniku izgubile, čeprav jih je cele črede vse povsod. user posted image

clock-img

30.01.2008, 22:33

clock-img

Anonimen

Ce te kaj tolazi .. jaz sem vpisala tocen naslov teme in avtorja (sebe) pa se tocen forum (mi ni bilo do listanja 15h podstrani nazaj, ker sem rabila hitro info) pa mi ni nic nasel. Sem dala pa eno drugo uporabnico, ki vem, da je odgovarjala - samo nick in forum, mi je pa takoj naslo. Zato pravim, da ta iskalnik se sam sebe isce user posted image

clock-img

30.01.2008, 23:03

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Hvala Ribica, si me mal potolažla. Sem mislila, da je samo moj izgubljen user posted image

clock-img

31.01.2008, 21:13

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Iskalnik je res bolj "skrivalnik", kot iskalnik... user posted image

clock-img

01.02.2008, 13:06

clock-img

puncica

pencil-img

9847

ok, še miljontisočpetstoosemintridesetič sprašujem kdaj pa lahko pričakujemo nov "uporabn" iskalnik, ker bo men tud tale vse živce popil, tako zelo zelo zelo zelo težko ga pričakujem pa ga še vedno ni user posted image še tiste ki sprašujejo že miljontič o eni in isti temi ne moreš usmerit na iskalnik ker je res žalost od žalosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem