cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prošnja za pomoč ...

clock-img

24.06.2005, 12:34

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

... Društvu za pomoč prezgodaj rojenim otrokom, ki zbira donacije za nakup nujno potrebnega aparata za dihanje.

Ta aparat pomaga premnogim nedonošenčkom, ki so sami še prešibki, da bi lahko čisto sami dihali ... tudi moja Lea je bila kar nekaj časa odvisna od njega.

Ker vem, da je marsikdo pripravlen pomagati, pa mogoče ne ve kdo pomoč res potrebuje, vam posredujem link na stran društva, kjer si lahko preberete več o tem aparatu in "akciji" zbiranja prispevkov.

http://www.nedonosencek.net/forum/viewtopic.php?t=29

Maja, s svojim plemenitim dejanjem, ko tudi v najtežjih trenutkih misliš na druge, si še enkrat dokazala, kako občudovanja vredna oseba si. Naj ti življenje v bodoče prinese le lepe stvari. :rozica:

Lep dan vsem,

Jerneja

clock-img

24.06.2005, 12:55

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ali se da plačati preko neta, sklic manjka, ali se ga da dobiti?

clock-img

24.06.2005, 13:00

clock-img

puncica

pencil-img

9847

jst bi tud prispevala sam če se da dobit sklic, da se ve zakaj se gre?:((

clock-img

24.06.2005, 13:36

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Jaz sem nakazala kar brez sklica.
Glede na to, da je Društvo za pomoč prezgodaj rojenim otrokom majhno in da prispevki verjetno ne "dežujejo" kar vsak dan, jih dobijo ob takšnih akcijah, kot je ta. In verjetno gredo vsa nakazila na račun društva v času te akcije za nakup omenjenega aparata.

Sicer je pa to le moje mnenje in ker je puncica že zastavila vprašanje glede sklica na forumu Društva, počakajmo na njihov odgovor.

clock-img

24.06.2005, 15:37

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz še nikoli nisem mogla nič brez sklica plačat prek interneta, zato sem vprašala, no bom pa še zdajle probala, pa napišem, kako je šlo.:)

clock-img

24.06.2005, 15:42

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ne, se ne da! Že pri št. računa nekaj ne štima. Ali lahko napišeš, da dajo celo popolno številko, da lahko človek nakaže po internetu, da mu ni treba na banko hodit, plis.

clock-img

24.06.2005, 19:18

clock-img

Anonimen

V spomin Urbanu in za življenje vseh malih borcev bom tudi jaz z največjim veseljem pomagala.

Maja, če boš tole brala - do solz sem ganjena nad vajinim plemenitim in širokosrčnim dejanjem!!!

clock-img

25.06.2005, 15:18

clock-img

kalimero

pencil-img

438

Številka računa je čisto ok, samo brez vseh vezajev
020140050993640, v polje referenca pa vpiši 99 (malo okno) Nakazilo gre skoz brez problema!!!

clock-img

27.06.2005, 20:34

clock-img

Anonimen

Jaz sem morala dati prvi vezaj noter, da je potegnilo. Zgleda, da je odvisno od banke. No, samo da je šlo skozi.

clock-img

06.07.2005, 14:10

clock-img

Anonimen

Tudi jaz sem nakazala preko neta brez problema. Sicer brez pomišljajev in poševnice.
:bravo::bravo: Bravo za tole akcijo. :bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem