cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prošnja za podaljšanje porodniške

clock-img

17.01.2008, 14:40

clock-img

Liona

pencil-img

540

Ojla,

naš smejko je bil rojen 6t prezgodaj. Zdaj je star dobrih 8 mesecev (korigirano skoraj 7). Ker hodiva 1x tedensko na nevrofizioterapijo in sva vodena v RA (diagnoza zmerna hipotonost in ekstenzijski vzorec) me zanima, do kdaj moram oddati prošnjo za podaljšanje porodniškega dopusta? Za zdaj imam do konec maja.

Hvala za pomoč

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!

clock-img

17.01.2008, 14:54

clock-img

sazi

pencil-img

5175

uradno moraš prošnjo za podaljšanje oddati vsaj 1 mesec pred potekom porodniške

se da pa urediti tudi, če oddaš kasneje (če se čaka še na kakšne izvide in podobno)

za tvoj primer - oddaj enkrat v aprilu

clock-img

17.01.2008, 15:29

clock-img

biba 78

pencil-img

434

Jaz mislim, da je boljše oddat kašne 30 dni prej. V tvojem primeru konc aprila. Bom pa se na CSD pozanimala, ker meni poteče 11.6..

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

clock-img

17.01.2008, 15:57

clock-img

Anonimen

Vsaj 1 mesec pred iztekom. Jaz sem oddala prepozno, pa bi mogla vmes pač it v službo, ampak sam za 4 dni, sem potem že dobila odločbo od CSD.

clock-img

17.01.2008, 17:22

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Če želiš takoj nadaljevat porodniško moraš vsaj 1 mesec pred iztekom oddat prošnjo.

clock-img

17.01.2008, 17:34

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Na CSD so meni rekli en mesec prej, nič prej (ne vzamejo vloge), ampak malo zaokrožijo. Meni začetek marca poteče, čakam na zadnje izvide, pol pa oddam. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem