cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Priročnik "zdravo hujšanje"

clock-img

05.10.2011, 17:40

clock-img

honey

pencil-img

2567

Pozdravljene,

zanima me, če katera pozna priročnik "zdravo hujšanje". Je v elektronski in pisni obliki. Preden ga naročim, bi želela objektivna mnenja, ker na tiste komentarje tam spodaj ne dam prav veliko user posted image

Link do tega priročnika http://www.zdravje-prehrana-hujsanje-dieta.si/

_____________________________

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

10.10.2011, 22:25

clock-img

brezlj

pencil-img

12

Hm.. Veš kako jaz mislim.. Te knjige in diete za hujšanje so več ali manj eno in isto, večkrat prepisane in prirejene z navadno 90% istimi že stokrat ponovljenimi vsebinami, samo drugače zapakiranimi.. Tistih 10% je nekaj dodatnega, kar avtor doda iz svojih izkušenj ali priporočil..

Če želiš, ti lahko pošljem eno knjigo po mailu, zastonj, na temo ločevalne diete, samo kontaktiraj me na ZS.. Večino osnov boš lahko izvedela že iz te knjige.. Ostalo pa še malo pobrskaš..

clock-img

11.10.2011, 21:34

clock-img

malabiba30

pencil-img

205

sama tele knjige še nisem prebrala, prebrala pa sem nekaj drugih in tako kot je napisal predhodnik, so večinoma narejene po istem kopitu. Poleg tega- ko knjigo prebereš, jo boš potavila na polico in bo tam domovala. Ti priporočam, da najprej malo po knjižnici pobrskaš in sigurno boš našla kaj pametnega zase.
In ko boš kakšno knjigo prebrala, boš videla, da za hujšanje ne potrebuješ neke "diete" - ampak je pomembno le zdravo in pravilno prehranjevanje in gibanje, gibanje in še enkrat gibanje - rezultat je garantiran user posted image

clock-img

13.10.2011, 21:35

clock-img

nosecka26

pencil-img

54

naročila-brezveze...nič novega...za zajtrk se priporoča samo sadje (do 12 ure), potem pa za kosilo najbolje škrobni obrok, pa za večerjo beljakovinskega...to je v grobem vsa znanost te knjige. Avtorica je to sama prakticirala in ni plod nekih znanstvenih dokazov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem