cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Priprava sezamovega napitka

clock-img

06.11.2007, 21:48

clock-img

kšpela

pencil-img

1098

nekje sem zasledila  da sezamov napitek poveca nastanek materinega mleka.zanima me kako se pripravi, kolikokrat ga moras spiti in ce res tok pomaga?pa kje se kupijo sezamova semena?
hvala!!

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 7.11.2007 17:25:08 >

clock-img

06.11.2007, 22:29

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Sezam se kupi praktično v vsaki trgovini na polici za peko ali zdravo hrano. Na dva deci vode daš dve žlički semen in vreš 20 minut (lahko naenkrat pripraviš večjo količino). Spiješ tekočino in poješ semena. Priporočam neluščenega, ker je boljšega okusa, za učinek je pa vseeno. Pila sem 2-3 skodelice na dan in vsakič sem tretji dan dobila naval mleka. Sicer sem imela dovolj mleka, a se je v nekaj situiacijah zgodilo, da mi je skoraj pošlo (enkrat sem zanosila, dvakrat pa je dojenček zbolel in ni nič jedel, obenem sem zbolela še jaz in tako se je količina drastično zmanjšala). Vsakič je sezam res pomagal.

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 7.11.2007 17:25:21 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem