cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Priporočam vsem!

clock-img

28.12.2008, 11:40

clock-img

čipka

pencil-img

1652

Ne morem verjeti, da sem prebrala CELO knjigo! En aplavz zame prosim! Naslov knjige DIAMANTNA DINASTIJA avtor: Sidney Sheldon.Knjiga je res fenomenalna. In celo jaz sem jo prebrala, ki v življenju še nisem 1 knjige prebrala (samo tiste ki sem jih mogla v šoliuser posted image )  Pred 4 dnevi mi jo je pa tast prinesel, ko sem bila neki bolna in drugega itak nisem mogla počet, sem začela brat to knjigo.  Brala sem jo skos, ki je res napeta in je nisem mogla odložit. Od tega avtorja bom spet vzela kakšno, mogoče se celo jaz vpišem v knjigarno. Kdo bi si mislil.user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

28.12.2008, 11:43

clock-img

s.

pencil-img

639

IZVIRNO SPOROČILO: čipka

mogoče se celo jaz vpišem v knjigarno. Kdo bi si mislil.user posted image

verjetno misliš v knjižnicouser posted image

clock-img

28.12.2008, 11:45

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

No, čestitam, da si prebrala vsaj eno knjigo... Drugače pa je S. Sheldon zelo berljiv avtor, tako, da bi ti bile najbrž všeč kar vse njegove knjige. Pa upam, da boš brala tudi, ko ne boš bolanauser posted image

p.s. Sama trenutno berem S. Undsetino "Kristina, Lavransova hči"...ni priporočljivo za tiste, ki so prebrali samo eno knjigo v življenjuuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

28.12.2008, 12:02

clock-img

čipka

pencil-img

1652

verjetno misliš v knjižnico

ja, knjižnico user posted image    hehe...se že po tem vidi kakšen knjižni molj sem. Bravo jaz.user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

28.12.2008, 12:52

clock-img

srki

pencil-img

9222

Čestitke. Drugače tudi jaz priznam, da že dolgo nisem nič prebrala.

A ni bil tudi nek film posnet z enakim naslovom?

clock-img

28.12.2008, 13:15

clock-img

Anonimen

Od Sheldona knjige so vse za na mah prebratiuser posted image user posted image
Še nekaj njegovih: Če bo kdaj polnoč, Spomini na polnoč, Bes angelov, Božji mlini na veter,Tujec v ogledalu.....

clock-img

28.12.2008, 16:28

clock-img

eya

pencil-img

4615

sem jo prebrala, ja, 15 let nazaj...mogoče jo pa res še enkrat ;)

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

28.12.2008, 21:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

No, čestitam, da si prebrala vsaj eno knjigo... Drugače pa je S. Sheldon zelo berljiv avtor, tako, da bi ti bile najbrž všeč kar vse njegove knjige. Pa upam, da boš brala tudi, ko ne boš bolanauser posted image

p.s. Sama trenutno berem S. Undsetino "Kristina, Lavransova hči"...ni priporočljivo za tiste, ki so prebrali samo eno knjigo v življenjuuser posted image

Prebrala in to 2x...super super knjigeuser posted image user posted image .
Diamantno dinastijo pa itak ze tam nekje pri 14-15ih.

clock-img

08.01.2009, 12:35

clock-img

KATI321

pencil-img

178

Meni pa je knjiga glavna duševna hrana. Prav vesela sem, če kdo bere, pa čeprav je to knjiga ali dve na leto. Vedno sem rada brala, ko so bili otroci mali in ko sem študirala, za to ni bilo časa, sedaj pa se najdejo zopet trenutki, ko si to lahko privoščim. Ponovno sem se zagrizla v knjige ko so morali otroci brat domače branje. Kako naj otroci berejo, če pa starše nikoli ne vidijo s knjigo, razen ko jim zvečer berejo pred spanjem? Doma sem želela bit ''dober'' zgled in kaj se mi je zgodilo - lani sem prebrala samo 143 knjig. Seznama pa vam ne bi pisala. 

clock-img

23.01.2009, 21:31

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

S. Sheldon je zakon!

Mogoče jo pa jaz danes še enkrat začnem...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem