IZVIRNO SPOROČILO: taška30
Meni še vedno ni jasno kako histeričnega, vreščečega, besnega, po tleh se mečočega mulca prepričaš, da mirno obsedi na stolu in razmišlja o svojem obnašanju. Pa nikol mi ne bo. Eh, ja.
Zato, ker je to nekdo od zun, za katerega mulc ne ve, ali se ga da našponat tako, kot dan za dnem špona svoje starše. Otroci imajo neznanske radarje in točno vedo, koga lahko vrtijo in koga ne. Prej kot mi vedo, kdo bo v čem popustil in kdo je skala. Predvsem pa vedo, kdo se jih boji in koga lahko držijo v šahu. Moj točno ve, da me vrti pri spanju in imava okoli tega večne boje, medtem ko npr. pri kakem kupovanju niti 2 x ne reče, da bi kaj imel, ker ve, da ni teorije. Tudi točno ve, da opozorim 3x in potem vrag odnese šalo, babi pa po 20 x ponavlja, tamau pa gluh ko kamen. Ker ve, da lahko-pri njej.
Podobna oddaja je na enem od RTL programov, verjetno je licenčna, a je precej bližje našim razmeram. Tudi če je kateri od prizorov režiran, nič za to, ideje za rešitve so velikokrat zelo uporabne. Zdaj jih je spet konec, dokler pa so bile, sem jih redno in z zanimanjem pogledala.