cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prikolica za kolo

clock-img

16.08.2004, 00:38

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

A razmislja katera o nakupu prikolice za kolo v kateri potem lahko vozis otroka? A je mogoce kdo na forumu, ki to zadevo ze ima? Me namrec zelo zanima kako je uporabna.. Je pa ful fancy. Sem videla slike. :love:

clock-img

16.08.2004, 08:53

clock-img

malika

pencil-img

3199

Seven, Boštjan se je razpisal o tem na tem forumu. Poglej malo nazaj.On obvlada te stvari.

clock-img

16.08.2004, 09:48

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Thx Malika. :)

clock-img

16.08.2004, 12:11

clock-img

_Arwen_

pencil-img

195

Mi jo kupujmo že...hmm, skorej pol leta hehe...Pa je še nismo kupili... Zelo super zadeva, full uporabna, samo kvaliteta se plača. In to precej. No ja, kakor za koga, ampak tam za okoli 500 EUR dobiš približno OK prikolico... Nam je to kar dosti denarja...

clock-img

17.08.2004, 16:28

clock-img

Anonimen

V stari cerkvi je v križišču pri obrtni zbornici.

clock-img

17.08.2004, 22:05

clock-img

Nina Nana

pencil-img

112

Mi imamo prikolico. Enako sem videla v trgovini SPORT 2000. Cena 60 000 SIT.
Glede uporabnosti pa to: če so ceste dovolj široke oz. če imate pločnik, potem ni problema, sicer pa me je kar malo strah, ko gresta moja junaka na pot.
Mi imamo prikolico v kateri se lahko peljeta dva otročka. Zaenkrat vozimo le še eno :roza:, drugo leto pa obe.
Če te zanima če kaj, sem ti na voljo!

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem