cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Previjalne torbe

clock-img

14.07.2004, 07:58

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Zanima me, če katera ve kje se da dobiti lepo, večjo previjalno torbo v ČRNI barvi, ker mi edino ta paše k vozičku, ki je oranžno-črn (oranžne pa ne bom dobila enake).
Sem včeraj gledala v Rutarju eno, pa se mi zdi malo majhna, pa nekako preveč "poslovno" izgleda. Ali jo katera ima in kako je zadovoljna z njo?

Hvala in uživajte še naprej.

LP; Bejba

clock-img

14.07.2004, 14:51

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Mi imamo od Hoco-ta, pa je fajn za najnujnejše stvari, ker pa zdaj zraven nosiva tudi sadje uporabljava malo večji nahrbtnik, previjalni kuferček pa je vedno v avtu za rezervo.

Lp R&L

clock-img

15.07.2004, 09:38

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Romci, a to imata tisto torbo ta črno, ki jo posebej kupiš (v Rutarju?)?

LP; Bejba

clock-img

15.07.2004, 09:42

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Imamo temno modro,ker je moder tudi voziček, v Mb v Rutarju so jih imeli različnih barv (od Hoco-ta) takrat ko smo jih mi kupovali, imeli pa so tudi malo večje torbe iz blaga- če jih še imajo ne vem.

Lp R&L

clock-img

20.07.2004, 17:22

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Najlepša previjalna torba, kar sem jih videla, je črna od Samsonite-a. Gledala sem jih v Nemčiji, pa so bile tam okrog 100 Eur. Nimam pa pojma, ali se jih dobi tudi pri nas
Sama sem pa kupila Quinnyjevo rjave barve, pa je tudi lepa(-:

clock-img

21.07.2004, 09:52

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Hvala Anny, ampak 100 EUR se mi zdi pa občutno preveč za previjalno torbo. Pa naj bo še tako lepa. Bomo še malo pobrskali naokoli, če bo kaj pametnega.

LP; Bejba

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem