cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Previjalna podloga

clock-img

21.07.2004, 15:40

clock-img

Miša7

pencil-img

103

Lep poletni dan vsem na forumu,:metulj:

Prosim, če mi lahko katera pomaga s svojimi nasveti, ki vedno prav pridejo, sploh meni, ki pričakujem prvega škrateka.:duda:

Imamo še en problem, potem pa bo počasi vse pripravljeno, ha, ha: Naša previjalna je narejena malo večje dimenzije, pa nikjer ne dobimo podloge zanjo,ene prevelike,premale, predolge...:ups:
Tako, da si jo bomo dali naredit, pa me zanima, kje ste kupili peno po meri, pa potem še pa nepremočljiv ovoj, ki pride preko (smo iz Maribora)!:zmeden:

100krat hvala, če mi bo lahko katera pomagala , Miša 34t :sloncek:

clock-img

21.07.2004, 16:36

clock-img

Anonimen

Oboje bi lahko dobila v Astri(pojma nimam a je v MB tut, al ne:ups:), drugače pa kaj pa vem-kakšen obi, rutar:zmeden: :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
lp,:fis:

clock-img

21.07.2004, 16:47

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Evo nasvet iz prve roke: vse smo dobili na Partizanski v Metalprimu in naredili sami po naši meri.

clock-img

21.07.2004, 18:38

clock-img

Miša7

pencil-img

103

Hvala vsem, juhu, že gremo jutri ponj!:sloncek:

Vse skupaj pa gre k šiviliji?:zmeden: ali ste kar sami "sklanfali"???

Lep dan vsem!

clock-img

22.07.2004, 07:43

clock-img

Donja

pencil-img

565

V MB je Astra in sicer na Zagrebški pri Metalni oz. nasproti AMZS. Splača se it pogledat, imajo zanimive stvari in mogoče najdeš kaj zase. :)

clock-img

22.07.2004, 07:56

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Mi smo kar sami. Je dedi pravi mojster za vse in je pomagal :bravo:

clock-img

22.07.2004, 12:13

clock-img

Anonimen

Zarja, v LJ je pa najbolje da greš v astro za bežigradom! imajo peno in ''prevleko''!
lp,:fis:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem