cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Preveč popije?

clock-img

25.04.2006, 16:01

clock-img

flecker1

pencil-img

528

Obračam se na vas, ker ste prej že pomagali glede dojenja in brizganja. Uspelo mi je samo podojiti, ker sem imela dovolj mleka. Sedaj pa je problem, namreč mala bruha po dojenju in še čez pol ure. Ko pa ji dam flaško iz nabrizganega mleka, komaj kaj pobruha. Zdi se mi da preveč popije iz moje dojke? dojim pa 2x 10 min iz obeh dojk. Naj samo črpam mleko in dajem po stekleničkah, ker mi je bruhanje malo moteče in skrbi me...

clock-img

25.04.2006, 21:25

clock-img

darja72

pencil-img

614

Sklepam, da imaš novorojenčka. Tudi moja deklica je pri 3,4 tednih kar naenkrat začela polivati in to zelo veliko. Omenila sem patronažni sestri in ta me je potolažila, da to v tej starosti ni problematično. Dete pač začne več jesti, želodčna zapiralka pa še ne opravlja dosledno svoje funkcije. Upam, da sem kaj pomagala. Obrni se na patronažno, pa bo. lp

clock-img

25.04.2006, 21:39

clock-img

renan

pencil-img

1377

Ne črpaj mleka, ker ti ga bo zmanjkalo. Poskusi jo bolj v pokončnem položaju dojiti in ji tudi zmes med dojenjem kupčke podiraj.

Pa veliko sreče,
Renan

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem