cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prestavitev menstruacije

clock-img

05.06.2006, 14:38

clock-img

Baby

pencil-img

827

Ali si je katera že prestavila menstruacijo za par dni in kako?

clock-img

05.06.2006, 14:40

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

S tabletkami se da. Ampak jst še nism. Moraš pa it do svoje G.

clock-img

05.06.2006, 14:49

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Včasih sem si jo tudi jaz tako prestavila,seveda razlog je bil dopust.Če jemlješ tabletke si enostavno skrajšaš ali podaljšaš jemanje tablet,npr ko sem jih še jaz jemala sem tisti 21dnevni ciklus tablet končala pred 21dnem,če pa  mi je še precej manjkalo pa sem jih jedla še pač nekaj dni več(še naslednji zavojček).Ampak res samo za primer ko je bilo nujno,drugače ni dobro zmedati hormonov.

clock-img

05.06.2006, 16:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.06.2006, 17:11

clock-img

Ancy

pencil-img

614

A krajsat se tud da? To pa nism vedla? sm misnla da se da samo daljsat. Jz sm si vedno tako, da sem jedla 1,2,3 tedne vec, nikoli drugace, ker drgac zmesam dneve, mam tko lepo nastimane te tabletke da sm se ze lepo navadla da zmeri uzamem na nedeljo....
A ce pa si hoces skrajsat pa lohka uzames jih npr. ne 21 ampak sam 14 ??? a pol zih ni nc narobe ??

clock-img

06.06.2006, 22:33

clock-img

G in T

pencil-img

953

Sama sem prestavila s tabletkami, in mi ni blo prav nič dobro. Trebuh je bil napet, prsa so me zelo bolela, pa še menstruacija je bila zelo močna, kar običajno ni.. Morda je bilo tako samo pri meni, vendar vem, da tega ne probam več. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem