cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Presrečna...

clock-img

31.01.2007, 10:24

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

...user posted image ker je z našo Klaro in njenim srčkom zaenkrat vse o.k. in imava kontrolo čez dve leti, (če se bo) ko se lahko vidi da je napaka napredovala ali ne. Upam da bo ostala na tej stopnji in da operacije ne bova nikoli imeli. Zaklopka sicer še vedno pušča vendar je to pri zdravju ne ovira. Zdaj čakamo le še izvide iz PEK Lj zaradi alergije na antibiotik, da se odpravimo na testiranje.

VSEM MAMICAM, ki imate otročka s posebnimi potrebami (danes sem prebrala veliko zgodb) želim, da ostanete močne in občudujem vas, resnično, kako se borite in zdržite ob vsem tem, ker mene je takrat skoraj pobralo, ko so mi povedali za Klaro da ima aritmijo zelo kritično, padel ji je kisik v krvi, ASD, odprt botalov vod in povrhu še mitralno insuficienco. Sedaj je skoraj vse v redu.

Želim vam moči in voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image  ZA VSE!!!

clock-img

31.01.2007, 12:30

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Želim vam vse dobro!!

clock-img

31.01.2007, 12:37

clock-img

Anonimen

Super novička!!! user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

31.01.2007, 16:04

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Me zelo veseli user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

31.01.2007, 21:02

clock-img

Polly

pencil-img

171

BRAVOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

clock-img

31.01.2007, 21:17

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi jaz sem vesela za vas. 

clock-img

31.01.2007, 21:18

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

user posted image user posted image user posted image user posted image Super novička.....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

01.02.2007, 12:44

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo

clock-img

01.02.2007, 21:42

clock-img

Anonimen

Super novička! user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2007, 12:18

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Samo z dvignjeno glavo naprej!Bravo mali sončekuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2007, 10:42

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Super. To je pa res dobra novica.user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2007, 22:01

clock-img

NIN@

pencil-img

397

super in vse naj naj v prihodnjeuser posted image

lp
nin@

clock-img

03.03.2007, 20:36

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

Tudi mene zelo veseli, da je s tvojo pikico vse v reduuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem