cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Presenečenje za partnerja

clock-img

05.02.2009, 10:58

clock-img

ksenjicka

pencil-img

285

kako oz. s čim naj presenetim partnerja, ko bova naslednjič skupaj - kaka drobna p'ozornost ali kaj napisanega na sms

clock-img

05.02.2009, 11:00

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: ksenjicka

kako oz. s čim naj presenetim partnerja, ko bova naslednjič skupaj - kaka drobna p'ozornost ali kaj napisanega na sms

Sori, ampak kako neumno vprašanje. A jaz morda poznam tvojega partnerja, da vem, kako ga presenetiti? Mislim, kr neki....uporabi domišljijo.

clock-img

05.02.2009, 11:15

clock-img

Anonimen

Najbolj bo presenečen, če boš naglas prdnila user posted image

clock-img

05.02.2009, 11:28

clock-img

ksenjicka

pencil-img

285

brez domišljije ste še bolj kot jaz

clock-img

05.02.2009, 11:32

clock-img

muška

pencil-img

3223

Ma kaki SMS, edino če si pubertetnica. user posted image  Ne vem preseneti ga pa mu povej raje nekaj pocukranega, če želiš, ne pa da mu pišeš. Mislim glupost user posted image

Mene je pa moj mož včeraj totalno presentil, ker se ni zvečer , ko je prišel domov zvalil na kavč in zaspal, ampak sva tako sedela za mizo, spila kozarček in malo čvekala v tri dni.  No, potem pa se je zvalil na kavč in takoj zaspal user posted image user posted image user posted image  Jaz pa sem ga tam pustila, tako kot vedno, da ne bi bilo preveč presenečenj za en dan. user posted image

clock-img

05.02.2009, 11:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.02.2009, 11:44

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: muška

Mene je pa moj mož včeraj totalno presentil, ker se ni zvečer , ko je prišel domov zvalil na kavč in zaspal, ampak sva tako sedela za mizo, spila kozarček in malo čvekala v tri dni.  No, potem pa se je zvalil na kavč in takoj zaspal user posted image user posted image user posted image  Jaz pa sem ga tam pustila, tako kot vedno, da ne bi bilo preveč presenečenj za en dan. user posted image

user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

05.02.2009, 11:57

clock-img

Teya*D.

pencil-img

391

..p

IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: muška

user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

05.02.2009, 12:06

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

user posted image

clock-img

05.02.2009, 12:11

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Morda mu das v pregled primerek predporocne pogodbe?

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

05.02.2009, 12:41

clock-img

tweed

pencil-img

577

IZVIRNO SPOROČILO: nuala
Morda mu das v pregled primerek predporocne pogodbe?

user posted image

user posted image  sta skupaj 1 leto ali 1 teden? Stanujeta skupaj? Sta že seksala? Imata otroke? Hodita v službo?...
Potem bi se pa dalo kaj na to temo rečt...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

clock-img

05.02.2009, 13:04

clock-img

Lalica1

pencil-img

710

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

oprostite ampak zdaj se pa res moram user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2009, 13:35

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Nekaj čim bolj osebnega.
Ma, ne vem, muška, gotovo bo vesel kakega sms-a zjutraj v službo, ki se bo glasil recimo: "Včeraj je bilo pa ful dobro!"user posted image Če misliš dodajat kake detajle, se pozanimaj, če majo dostop do njegovega mobija tudi njegovi sodelavci (ne praši, kako sem se na to spomnilauser posted image )
Lahko ga povabiš nekam, kjer veš, da bo užival, recimo kupiš karte za koncert njegove najljubše skupine/izvajalca ali pa za kako tekmo.
Lahko mu spečeš najljubšo torto, narediš vročo čokolado/kapučino,... za v službo (v prahu, seveda).
Lahko oblečeš seksi perilo, mu napišeš vroč email, o tem, kako bo zvečer, z vsemi detajli...
Če imata otroke, jih pa odpelji babici, predno pride domov. Vem, da bi bil lubi poz. presenečen, eč bi našel doma samo mene, pa čeprav bi morala hitetuser posted image .

clock-img

05.02.2009, 13:42

clock-img

Anonimen

Kupi mu plišastga medvedka s srčkom ne kerm piše I LOVE YOUuser posted image

clock-img

05.02.2009, 13:56

clock-img

muška

pencil-img

3223

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Kupi mu plišastga medvedka s srčkom ne kerm piše I LOVE YOUuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zmagovalna

clock-img

05.02.2009, 20:34

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Res bi bilo treba vedet več detajlov.

Letos pa bo!

clock-img

05.02.2009, 21:04

clock-img

Anonimen

Moški so pa ja nezahtevna bitja .
Rabijo samo tri stvari: spanje, hrano in telovadbo (pod to se šteje ukvarjanje s športom, gledanje športa in seks user posted image ). Torej imaš obilo možnosti.

Spanje: zvečer ga zmasiraš z malo oljčka po hrbtu in pustiš, da zaspi kot dojenček. Če je vmes še kakšna bolj aktivna faza, tudi prav user posted image .
Hrana: skuhaš njegovo najljubšo večerjo, druga možnost je, da mu kot dobra žena prineseš pivo v roke, preden sploh dobro stopi skozi vrata user posted image . Tretja varianta je, da ga povabiš na večerjo ven, četrta, da ga pošlješ ven s kolegi (sploh če ima občutek, da mora biti vedno doma user posted image ), peta, da , mah, se mi ne da več razmišljat. Jaz mojemu spečem pečenko, juho s knedlčki in spečem kakšno pecivo, pa je povsem v devetih al kerih nebesih že user posted image . Lahko tudi kombiniraš s seboj kot desertom, naga v postelji z rdečo pentljo okoli vratuuser posted image .
Telovadba: no ja, tu pa je možnosti neskončno user posted image .

clock-img

06.02.2009, 12:07

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

hahahahahaha.....polepšala si mi petek hehehehe

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

06.02.2009, 22:32

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Mogoče pa ne bo...ker mogoče to že skos počne? user posted image user posted image

Drugače pa jaz mojega včasih presenetim tako, da v dnevni na tla lepo pogrnem kovtr al pa dva (nama je najbolj udobno), prižgem povsod svečke, prižgem kako lepo glasbo, pripravim masažno olje in ga lepo zmasiram...Nadaljevanje večinoma sledi...user posted image
Ali pa mu kupim kako malenkost...npr. ful ima rad čokoladne krofe z vanilijevo kremo...

clock-img

07.02.2009, 20:18

clock-img

komarka

pencil-img

462

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Rabijo samo tri stvari: spanje, hrano in telovadbo (pod to se šteje ukvarjanje s športom, gledanje športa in seks).

Nekatere mate pa res smisel za potegnt bistvo iz celoteuser posted image user posted image user posted image

js bi dodala sam še kakšeno "mašinerijo"-racunalnik ipd.

clock-img

09.02.2009, 09:36

clock-img

MLADAMAMICA

pencil-img

1040

IZVIRNO SPOROČILO: komarka

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica
Rabijo samo tri stvari: spanje, hrano in telovadbo (pod to se šteje ukvarjanje s športom, gledanje športa in seks).

Nekatere mate pa res smisel za potegnt bistvo iz celoteuser posted image user posted image user posted image

js bi dodala sam še kakšeno "mašinerijo"-racunalnik ipd.

Dodam še dalinc user posted image user posted image

clock-img

09.02.2009, 20:53

clock-img

Anonimen

bova naslednjič skupaj - kaka drobna p'ozornost ali kaj napisanega na sms

Mene bi sms presenetil na vsak nacin user posted image .

clock-img

11.02.2009, 22:12

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

sem misla, da sem jaz brez idej, ampak zadnje čase samo sebe presenečam user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem