Pozdravljene.
V. hvala za vprašanje v mojem imenu in obema forumašicama za odgovore.
Upam, da me bo moja ginekologinja napotila naprej na kakšne preiskave, ker se mi zdi nesmiselno čakati še na en SS, da bi se začelo nekaj delati na tem. Po prvem SS sem bila popolnoma sesuta, saj si niti v najhujših sanjah nisem predstavljala, da bi se mi lahko kaj takega zgodilo. A potem vseeno upaš in greš naprej, poskušaš znova in zopet isto. Prebiram vse možne forume, da bi izvedela kakšne informacije zaradi česa pride sploh do SS-ja, saj so ginekologi zelo skopi z informacijami ali pa se jim s tem ne da niti kaj veliko ukvarjati. Ok, če se to zgodi enkrat,.. ampak, če se je pa že drugič, potem bi se bilo pa malo za vprašati, če je vse vredu.
Na pregledih mi je ginekologinja vedno rekla, da je vse vredu, brisi so bili OK, le za maternico mi je povedala, da je zamaknjena v levo, vendar to naj ne bi predstavljalo težav pri zanositvi. Ja, pri zanositvi ne, saj sem obakrat dokaj hitro zanosila, ampak kakor hitro sem se veselila nosečnosti, tako hitro se je veselje razblinilo.
Zelo čudno se mi je zdelo, ker sem v četrtek zjutraj delala test in je pokazal +, naslednje jutro pa je bil že - . Kmalu zatem so se pojavili krči, dokaj močni, ki so trajali cel dan, včeraj zjutraj pa sem začela krvaveti. Tokrat nisem šla na urgenco, bom šla pa jutri na pregled, če me bo seveda ginekologinja sprejela.
Isabellabina potemtakem si imela ti SS-je zaradi pretanke sluznice ali je bil kakšen drug vzrok?
Skrbi me, ker nimam še otrok, leta pa grejo in res ne morem predolgo čakati, da se bodo ginekologi zmigali in me poslali na preiskave oz. začeli iskati vzroke, zakaj prihaja do SS-jev in to čisto na začetku nosečnosti oz. zakaj telo zavrača plod.