cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prehrana dojilje

clock-img

20.07.2006, 16:33

clock-img

Eva MT

pencil-img

74

Dojenčica je zdaj dopolnila tri mesece. Kolik ni imela, včasi samo joka, ko jo napenaja. Takrat se sprdi in po 5 min. je joka konec. Kljub temu pazim na svojo prehrano. Zanima me, ali ne smem jesti hrane, ki napenja (fižol, hruške), samo v času kolik ali nasploh v času dojenja?

clock-img

20.07.2006, 17:11

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Glede hrane je tako, da lahko jes prakticno vso hrano, vendar v mejah normale. Priporocam ti, da zauzijes eno malenkost in potem pogledas reakcije. Kaj dosti problema pa ponavadi ni, je pa res, da ce bo tebe fejst napenjalo, bo najverjetneje tudi otroka, ampak potem ko so malenkost vecji je lazje, ker zaradi prdcev ne jokajo vec.. Ti si kar privosci!

_____________________________

Gospa sem.

clock-img

20.07.2006, 22:42

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Jaz sem dobila v porodnišnici za jest omako  v kateri je bil fižol in grahuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa sem tam vprašala sestre kako je z tem in so rekle vse v mejah normale in ni nič narobe. Ne priporočajo pa da poješ celo skledo fižoleuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.07.2006, 23:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem