cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prehlad v času dojenja

clock-img

29.04.2008, 04:14

clock-img

Miska2

pencil-img

75

Pozdravljene,
na žalost se me loteva prehlad (močno boleče grlo, zamašen nos), zaenkrat jem propolis v medu in granobil ter pijem čaje - imate morda kak nasvet/izkušnjo, kaj še lahko, da bo čim prej mimo? 
Hvala!

clock-img

29.04.2008, 10:44

clock-img

anny1

pencil-img

414

Nasvet hhhhmmmm, ja jaz sem bila pred kratkim prehlajena pa nisem mogla zmanšat iz 3 dni- sem pila vitamine, pa je pomagalo, eno šumečo tableto na dan. Upam da ti bo uspelo se čimprej pozdravi, čuvaj se prepihov.

_____________________________

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

clock-img

29.04.2008, 11:18

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Sva že dve.Dojim polno zato niti zdravil ne smem.Sem pa kupila pastile na bazi naravnih izvlečkov in zvečer sem si naredila slano vročo kopel.Upam da se obe čimprej pozdravivauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem