cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prehlad

clock-img

08.01.2006, 09:25

clock-img

Ančika

pencil-img

6

Danes ponoči me je začelo boleti grlo user posted image , štirimesečno hčerlo pa polno dojim. Ali imate morda izkušnje, katera zdravila brez recepta se smejo jemati? Neoangin, Septolete, propolis,....? Kako pa je z zaščito otroka- da se punčka ne bi kaj nalezla od mene?

clock-img

08.01.2006, 10:22

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Jaz sem bila tudi prehlajena zadnje dni, jemala sem Granobil za grlo pa VitaC šumeče tablete (kalcij s C-vit.) Kukr vem, propolis ni ok, ker vsebuje med (alergen) pa alkohol.

Tamalo polno dojim, pa se ni nalezla, morm potrkat!! Sem pa skos zračila stanovanje pa en dan, ko je blo res hudo, sem imela masko čez usta (dobiš v lekarni).

clock-img

08.01.2006, 23:51

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz sem med nosečnostjo za grlo lizala Panthol tablete.
Ne vem,rajši vprašaj v lekarni.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

09.01.2006, 11:36

clock-img

MJZV

pencil-img

25

Tudi sama sem prehlajena in z bolečim grlom, že drugič v tem času od kar sem rodila. Imam pa dvomesečnega sina in tudi polno dojim. Sem v lekarni vprašala, kaj lahko vzamem in mi je dala Granobil in šumeče tablete Ca-C 500 Sandoz. Imam pa tudi že od prej masko in si jo med vsakim dojenjem dam čez usta. Drugače pa redno umivanje rok in zračenje prostora.

Upam, da se čimprej pozdraviš.

clock-img

09.01.2006, 12:07

clock-img

Lejči

pencil-img

520

hojla,

meni so tudi dali pantol in granobil. sedaj pa sem dobila še tantum verde, neko tekočino za grganje in izpiranje, samo sem jo uporabila samo dvakrat, kjub temu, da so mi jo v lekarni priporočili, saj piše, da uporaba med nos. in doj. ni priporočljiva user posted image . sicer pa to piše tudi pri lekadolu, pa ga vseeno dajejo. med, pa čaj in počitek, pa bo. ja, masko sem pa jaz tudi uporabljala, pa  malčica k sreči ni zbolela. če se samo dojita, je možnost da zboli, tako menda zelo majhna, ker otročka ščiti materino mleko.

čimprej se pozdravi.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem