cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pregledi-kako pogosto ?

clock-img

12.05.2005, 12:27

clock-img

pi

pencil-img

918

Zanima kako pogosto imate preglede glede na to da sta :duda::duda: ali :duda::duda::duda: ? Jaz sem brala da imaš pri večplodni nosečnosti bolj pogosto preglede, mene pa naroča čisto normalno na 5 tednov kot če bi bila :nosecka: samo z :duda:.

clock-img

12.05.2005, 19:04

clock-img

lutka

pencil-img

1323

jaz sem imela kontrole na mesec dni . Me je pa cca. en mesec pred porodom dala v bolnico,tam pa sem imela UZ vsak teden:zmeden:

lp

clock-img

12.05.2005, 19:09

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Jaz sme imela preglede tiste ko daš vodo.... enkrat na mesec, UZ pa na vsake 14 dni, zadnji mesec pa vsak teden. Na koncu pa sem bila en teden v bolnici in sem šla še vsak dan na CTG.

clock-img

12.05.2005, 19:10

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Aj meni je rekla, da imam na 14 dni ker sta enojajčna in je bolj nevarno.

clock-img

12.05.2005, 19:29

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Jaz imam dvojajčni dvojčici pa sem hodila na pregled na 14 dni en mesec pred porodom pa vsak teden na kontrolo v porodnišnico.

clock-img

13.05.2005, 08:47

clock-img

zara3

pencil-img

102

Pozdravljena!
Jaz sem noseča s trojčki, na preglede pa me naročajo zelo različno, od tega na 1 teden pa do 3 tedne. Ravno sedaj sem naročena na datu 17.05 na pregled v rizično ambulanto po treh tednih. Sicer sem dva dni nazaj bila tam urgentno, saj na eni strani trebuha nisem čutila gibov, hvala bogu je vse vredu.
Očitno ni nekega pravila glede naročanja...
lp, Zara + :sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

13.05.2005, 10:12

clock-img

pi

pencil-img

918

Kdaj pa so vas začeli naročati na 14 dni, od katerega tedna ?

clock-img

13.05.2005, 22:07

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Mene od nuhalne naprej. Tako da skoraj od začetka.

clock-img

24.05.2005, 07:55

clock-img

mirka

pencil-img

295

jaz skoraj od začetka ker imam slabo kri- heoglobin tam okol sto pa še v vodi ene bakterije, tako da hodim to tako pogosto kontrolirat.

saj je kar prav, hvala bogu da ne čakam tam prav dolgo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem