cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Predlog

clock-img

19.10.2007, 11:49

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

Pozdravljeni,
spremljala sem debato na forumu dojenček/dojenje in kocine so mi šle pokonci ob misli, kako so nekateri odgovori nestrpni, ošabni, cinični in kdaj celo sovražno nastrojeni in to celo na strani dojenčki, kjer od mamic, ki imajo doma take male kepice pozitivne energije, to res ni sprejemljivo. Taki odgovori so skrajno neprimerni do negotovih mamic, ki se jim obračajo z vprašanji. Zato sem malo premišljevala in predlagam, da uvedete glasovanje za najbolj prijazne in pozitivno dvigajoče odgovore posameznih uporabnic. Glasoval bi lahko npr. 1x na mesec in posebna oznaka, bi se pojavljala na profilu take uporabnice - za prijazno ali pa najbolj neprijazno in cinično uporabnico. Tako bi že ob profilu uporabnice takoj ugotovil, da gre za nekredibilen odgovor ali pa odgovor dobronamerne uporabnice RR.
V premislek k bolj prijaznem okolju na RR!
lpuser posted image

clock-img

19.10.2007, 11:58

clock-img

cukerček

pencil-img

575

user posted image

_____________________________

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

clock-img

19.10.2007, 12:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.10.2007, 21:17

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

Nisem imela v mislih nobene komisije ampak sledeče:
vsak ki odpre temo naj ima možnost glasovati za najbolj tolažilen odgovor ali pa za najbolj neprimernega oz. žaljivega. Seznam je potem javen in vsaka ima možnost preveriti zakaj si je nekdo zaslužil grajo ali pohvalo. Dobrodošli bodo potem odgovori uporabnic ki imajo čimveč takih srčkovuser posted image in ne bodo se sekirale če jim neka uporabnica grdo odgovarja če bo na seznamu z največ hudičkovuser posted image .  Mislim da se bo kmalu izkazalo da so nekatere uporabice dobronamerne in nekatere res presenetljivo kar tekmujejo v cinizmu.

Vaša opomba da pač to je forum me ne prepriča, vi ste lahko boljši in drugačni od drugih (kar ste že ampak nekatere uporabnice res prestopajo meje tolerance in to v temah ki so občutljve narave saj se dotikajo novopečenih mamic ki se na vas obračajo v obupu in težavah).

clock-img

19.10.2007, 22:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.10.2007, 20:53

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Vsak, ki sprašuje ali odgovarja na forumu mora imeti vedno pred seboj dejstvo, da so besede le napisane, beremo pa jih glede na čustveno, fizično stanje v katerem se nahajamo (odklonilno ali pa nam všečno). Torej je lahko kakšna tema za nekoga zelo sporna, drugi pa se bodo z njo povsem strinjali. Tudi v tem primeru je tako in že veliko je bilo podobnih in še se bodo našli...

Vaš predlog bomo proučili, seveda pa moramo zadevo tudi tehnično podpreti in ugotoviti, če sploh obstajajo možnost za izvedbo "glasovanja".

LP

Jerneja RR

clock-img

21.10.2007, 07:42

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

V bistvu bi bilo smiselno uvesti rubriko oceni sporočilo, kjer bi lahko vsak od uporabnikov sporočilo ocenil z oceno od 1-5, zabeležena pa bi bila tudi povprečna ocena sporočila. Ta rubrika bi lahko služila tudi kot dodatna pomoč presoji moderatorja da določeno sporočilo pobriše, ko bi se mu npr. nabralo petdeset "cvekov".

clock-img

21.10.2007, 10:22

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

Nalin RR saj razumem tvoje stališče ampak razumi tudi ti moje, da se nasprotno stališče lahko napiše tudi brez ostrine ali čelo žaljivega podtona - drži? Vem da je težko spremljati vsako temo in odgovore zato pa bi lahko uvedli glasovanje. Kako bi to tehnično izvedli pa je stvar pogovora z vašo tehnično službo, ki vam je postavila stran - to so navadno iznajdljivi fantje, ki lahko pomagajo pri izvedbi takega glasovanja. Namen je da bi tiste uporabnice z najostrejšimi tipkovnicami izstopale. user posted image
Lep vikend!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem