cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Predlog?

clock-img

14.12.2015, 16:11

clock-img

Anonimen

Z možem se dobro razumeva, imava otroke, živimo skupaj, sva v srednjih letih. Ne vem pa kaj naj si mislim o moževem predlogu, da bi si tudi midva privoščila trojčka... Hoče pa, da sva skupaj z moškim, ker pravi, da bi me rad gledal z drugim. O vsem sva se pogovorila, da ne bo pomote, ampak to je njegova želja, jaz pa ne vem ali naj jo sprejmem ali ne in kako naj se na sploh pripravim? Vem, da je marsikateri par liberalen in jim to ni težava, rada bi pa slišala odgovor od tistih, ki ste se kdaj spustili v to.

clock-img

18.12.2015, 12:15

clock-img

Anonimen

Huhhh, midva tudi več kot 20 let skupaj, predlog swinger, pa nisem za, nimam takšnih želja...Upam da vsi rešimo tako, da bomo zadovoljni...

clock-img

28.12.2015, 20:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.01.2016, 11:26

clock-img

Anonimen

Midva sva bila na začetku ljubosumna drug na drugega, da se je kar kadilo :) Z leti pa zaupaš v partnerja in se mu prepustiš. Parkrat sva malo pofirbcala po swinger klubih v bližini, zamenjala sva pa 1x samkrat. Spoznala sva nek starejši par, pogovarjali smo se o tem in onem in kasneje malo seksali na isti postelji. Nekako spontano smo se tudi zamenjali, oba z možem bi to naredila še kdaj, ampak ti klubi niso ravno poceni niti niso preveč blizu. Poleg tega nikoli ne veš kaj lahko fašeš, čeprav so swingerji načeloma zdravi, ker ne hodijo kar tako naokrog in so v glavnem poročeni pari. Mi je pa mož razkril skrito željo, da bi najela kakšen prostor in koga povabila, ampak mislim, da preprosto nimam niti jaz niti on tega poguma. Tako sva ostala bolj v eksperimentalni fazi pri filmčkih :)

clock-img

04.01.2016, 12:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Midva sva bila na začetku ljubosumna drug na drugega, da se je kar kadilo :) Z leti pa zaupaš v partnerja in se mu prepustiš. Parkrat sva malo pofirbcala po swinger klubih v bližini, zamenjala sva pa 1x samkrat. Spoznala sva nek starejši par, pogovarjali smo se o tem in onem in kasneje malo seksali na isti postelji. Nekako spontano smo se tudi zamenjali, oba z možem bi to naredila še kdaj, ampak ti klubi niso ravno poceni niti niso preveč blizu. Poleg tega nikoli ne veš kaj lahko fašeš, čeprav so swingerji načeloma zdravi, ker ne hodijo kar tako naokrog in so v glavnem poročeni pari. Mi je pa mož razkril skrito željo, da bi najela kakšen prostor in koga povabila, ampak mislim, da preprosto nimam niti jaz niti on tega poguma. Tako sva ostala bolj v eksperimentalni fazi pri filmčkih :)

in isto je nama nekako nerodno. Niti ne veva, kje bi našla še eno punco. se ne upava logirat nikjer na netu, da ne naletiva na koncu na kako sosedo user posted image mava pa oba željo enkrat poizkusiti in se mogoče z njeno pomočjo še kaj novega naučiti. je pa mož rekel, da ko se bova odločila in se bo to dogajalo, če enemu ne bo pasalo, takoj prekine vse skupaj in greva nazaj domov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem