cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prebranac in nosečnost

clock-img

14.11.2007, 16:12

clock-img

tutifruti

pencil-img

4

Moja je v 6. mesecu in bi skoz prebranac jedla. Se bojim, da, če bo šlo tko naprej bo do 9. meseca otroka in še mene zaplinila. A je tolk prebranca sploh zdravo jest?user posted image

clock-img

14.11.2007, 16:20

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Odvisno od tega, koliko oz. kolikokrat ga res ješ user posted image  Jaz ga ravno tako obožujem, tako da se za 1x tedensko res ne sekiram user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

clock-img

14.11.2007, 16:21

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Ja, pa pri nas ga jeva oba z možem + 2 otroka, tako da se medsebojno zaplinjamo user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.11.2007, 17:38

clock-img

tutifruti

pencil-img

4

ja, enkrat na teden je normalno, ampak 2x na dan!? pa to tavelka konzerva ETA. zadnič ji je kar malo ušlo v hlače... 

clock-img

14.11.2007, 17:44

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: tutifruti

ja, enkrat na teden je normalno, ampak 2x na dan!? pa to tavelka konzerva ETA. zadnič ji je kar malo ušlo v hlače... 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bogi ti user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.11.2007, 18:48

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Pazi, da ne user posted image od vseh plinov user posted image user posted image user posted image
Saj bo...ko bo rodila sigurno o prebrancu ne bo hotela nič slišat! user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

14.11.2007, 22:15

clock-img

Pia77

pencil-img

612

Moja je v 6. mesecu in bi skoz prebranac jedla. Se bojim, da, če bo šlo tko naprej bo do 9. meseca otroka in še mene zaplinila. A je tolk prebranca sploh zdravo jest?user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kolk sem se narežala...
Verjetno zato, ker bi moj lahko vcasih kaj podobnega napisal. Meni pa strasno paše zelje v vseh oblikah, meso, jajca... Ne glede na smrad je (vsaj zame user posted image ) najhujse to, da me totalno napihne tam nekje pod rebri in sem skoraj prepricana, da mi bo trebuh eksplodiral. user posted image  

clock-img

15.11.2007, 10:11

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mene bi bolj kot to, da ga veliko poje, skrbelo to, da je tega iz konzerve. Ne vem, 1x na 2 tedna ajde, ne pa vsak dan konzervo jest.

clock-img

15.11.2007, 10:30

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

A kdo ugane, kaj smo pri nas včeraj večerjali ravno zaradi jezikavega tutifrutija??? user posted image user posted image

clock-img

15.11.2007, 12:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.11.2007, 14:02

clock-img

tutifruti

pencil-img

4

dober tek vsem, ki ste se odločli za srbsko specialiteto. ampak zgleda, da tud slučajno nimate takih težav kot jast. to je za bruhat! lahko pa uganete kam greva v nedeljo na kosilo... namig - Rožnik...user posted image

clock-img

15.11.2007, 14:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

15.11.2007, 14:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

15.11.2007, 14:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.11.2007, 08:21

clock-img

Anonimen

Če praviš da je tako resno, potem kar odpri račun pri Čadu user posted image

Drugače pa verjamem, da ni najboloj privlačna stvar to kar opisuješ. Moj nasvet je, da se ne upiraš in pustiš svoji nosečnici, da mangia kar ji paše user posted image

Sicer je pa pri meni ravno obratno. Določena hrana se mi je zdaj obrnila zaradi njega... Jem večinoma samo še sadje in jogurte user posted image

clock-img

16.11.2007, 12:36

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Meni tudi gre tale prebranac po glavi odkar sem brala to temo user posted image  V kratkem bo za kosilo user posted image

clock-img

16.11.2007, 13:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.11.2007, 23:08

clock-img

Peli

pencil-img

1910

user posted image pr nas je standard kislo zelje, fižol na 101 način, user posted image ma srečo da med tednom ne je kosila.  Pred mojo nosečnostjo smo to jedl 3x na leto.
Drugače pa mislm da v Etovem prebrancu ni nč takga kar nebi blo v navadni kocki za juho user posted image .

clock-img

18.11.2007, 10:38

clock-img

Svet

pencil-img

326

Moram priznati, da tudi meni že celo nosečnost(6.mes) paše sama "svinjarija". Jedla bi samo čevpčiče, prebranac ali pa pice in hamburgerje. Za kozlat!!!!

clock-img

22.11.2007, 07:31

clock-img

Majabo

pencil-img

553

Skoraj ne morem verjet, da je tale stvar s prebrancem resnicna.
...pa ne zato, da ne verjamem da ji pase fržou 2x dnevno ampak zato, ker težko razumem, da je lahko nekdo (nosečnost gor al dol) tko ignorant do svojih bliznjih a) do svojga moza, k revez medli in se dusi in konec koncev b) do svojega nerojenega bejbija ki mu daje dvakrat dnevno konzervirano hrano! ludo, sej dons so konzervansi povsod samo vseeno...tam notri je tolko soli in kislin da še čudno, da jo zgaga ne zajebava....
nebi se rada znašla v njeni bližini
no za voljo moža upam, da jo čim prej mine, oz. da ne presedla na kakšna...kuhana jajčka recimo user posted image

clock-img

07.01.2008, 22:57

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jutri ga imam za kosilo njammiiiiiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

22.01.2008, 13:44

clock-img

izgubljena_ovcka

pencil-img

438

LOL tako je pri nas z joto in kislim zeljem nasploh. S to razliko, da je vse doma skuhano in narejeno, nič konzerviranega...

clock-img

22.01.2008, 20:22

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

24.01.2008, 00:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.01.2008, 18:26

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška
sem vedela da ne smem na forum prehrana, ker pol se mi pa mesa...tud men ful pase prebranac v nosecnosti..mi ful sede ampak enkrat na mesec...sicer ga bi veckrat ampak ker se nikoli nisem jedla tistega konzerviranega bolj malokrat pridem do njega....tud jst bi pri cadu odprla racun za casa nosecnosti ker mi tolk pase ta hrana..al pa v ameriki v celju....mmmmmm

user posted image user posted image
Sem jedla prebranac tako v Čadu kot v Ameriki (btw: v Ameriki so čevapčiči noro dobri in porcija je ogromna!!), ampak moram reči, da mi je 100x boljši prebranac od Ete. Jaz si dam čez še malo sirčka in potresem s čilijem. Mnjamiuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem