writing-img

Prebavne tezave v zgodnji nosecnosti

clock-img

24.02.2023, 17:42

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!
Na vas se obracam, ker imam v zgodnji nosecnosti - 5t2d - ze drugi dan tezave z drisko. Berem namrec, da to ne spada med zgodnje znake nosecnosti in se bojim, da gre za virozo. Vrocina in bruhanje nista prisotna.Za mano je ze en ss in me skrbi, da ne bi bilo kaj narobe.Je imela katera podobne tezave?

clock-img

23.06.2023, 17:24

clock-img

Čvekačica

pencil-img

104

Tukaj imam jaz na žalost izkušnje😅 od začetka nosečnosti (zdaj 12 teden) me je trikrat zvilo. Enkrat sem se ustrašila če bom imela splav ker me je od krčev in bolečine oblival pot. V nosečnosti je imunski sistem malo oslabljen in smo verjetno bolj dovzetne. Je pa res da sem že prej imela težave in sem občutljiva na to kaj jem. Zaenkrat je z otrokom vse ok in normalno raste 🙂 
Probiotike jej in veliko pij. Vse dobro 🌻

clock-img

22.07.2023, 06:24

clock-img

marion091

pencil-img

2

Naravno je čutiti tesnobo, še posebej, če ste že bili noseči, vendar ne pozabite, da je vsaka nosečnost edinstvena in doživljanje različnih simptomov ne pomeni nujno, da je nekaj narobe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem