cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Preširoke hlače - pas ali naramnice?

clock-img

17.03.2009, 14:20

clock-img

pajkica

pencil-img

278

Našemu (14 mesecev star) sem kupila hlače, ki so mu sicer prav, le preširoke so mu. Naramnice se meni zdijo tako nepraktične sploh zdaj, ko je vedno topleje. A se dajo dobiti tudi kakšni pasovi za tako majhne ali kaj drugega je še praktično?

clock-img

17.03.2009, 14:33

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

ja dobiš tudi pasove za majhne otroke

clock-img

17.03.2009, 15:11

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

ponavadi se dobijo pasovi, majo še elastičen del notri (na ta način http://www.globaltextiles.com/html/images/upload/tradeleads/367/366090.jpg). samo se morta naučit odpenjat in zapenjat, vem da je moja sestra blazno dolg nosila naramnice, ker jih je sam gor potegnila, pas je blo treba pa zapet (len otrok pač user posted image )

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

17.03.2009, 17:18

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

jaz dam pas

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

17.03.2009, 17:33

clock-img

pajkica

pencil-img

278

Kje pa dobim pasove za tako majhne otroke. Pri nas sigurno ne. Živimo skoraj bogu za hrbtom user posted image  Se bom mogla kam dlje zapeljati.
H&M, C&A,....?

clock-img

17.03.2009, 20:51

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

jst sem dobila tak lušten pas z raztegljivim notranjim delom v H&M, mali ga ful rad nosi.

clock-img

18.03.2009, 07:50

clock-img

asso

pencil-img

3700

Meni so bolj praktične naramnice, ker pas še vedno ne moreš dovolj močno zatisnit, da hlače vseeno ne lezejo dol... (moja mi teži, da je preveč zatisnjeno - če pa zatisnem manj, pa ni učinka).

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

18.03.2009, 09:56

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Obstajajo otroški pasovi, ki so narejeni iz elastike in so ful komot. Mi imamo ena dva iz H&M in C&A in jih tamala prav rada nosi. 

clock-img

30.12.2013, 10:47

clock-img

Anonimen

obujam temo ... kje kupit naramnice za punčko?
Hlače lezejo dol kljub pasu, nisem pa pristaš tega, da ma vse zategnjeno in pol tišči.

clock-img

02.01.2014, 12:48

clock-img

SU

pencil-img

919

Naša dva sta tko suhcena v pasu, da ni šans, da kupim kaj drugega kot hlače s pasom, ki ima na notranji strani za zategnit!...tisto elastiko, ki se napne in zapne za gumb. Včasih pa hlače v pasu kar malce "not vzamem"-zašijem skupaj kak centi pa je.
Pas mi je čudno... nikoli ne drži dovolj, ker si ga ne naštimata dobro pa sta že 6 in 8 stara... Naramnice pa nočeta nosit... torej ostanejo hlače s pasom za zategnit...

clock-img

02.01.2014, 16:39

clock-img

urshak

pencil-img

385

Naramnice imajo v Baby centru

clock-img

04.02.2014, 08:52

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Jaz sem za našega suhca vedno gledala, da sem kupila hlače, ki imajo v pasu notranjo elastiko za nastavljanje, ker nekako nisem pristaš pasov za majhne otroke, ki se po možnosti ravno odvajajo od plenic ali pa so ravno dobro suhi in potem imajo v vrtcu težave, saj povedo zadnji hip, ko je po odpenjanju pasu lahko že prepozno..user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem