cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Praznovanje triletnika

clock-img

12.01.2017, 12:43

clock-img

Pia67

pencil-img

1098

Pozdravljene,

zanima me, če za svoje otroke ve ali stari starši pripravite/jo praznovanje rojstnega dne v okviru širše družine (nečaki, strici, tete itd). Od moje tašče in tasta samoumevno pričakujem, da rojstni dan za njih del familije organizirata onadva.
Pa temu ni tako user posted image

Hvala za odgovore.

clock-img

13.01.2017, 16:39

clock-img

mini86

pencil-img

6050

čaki ne vem če razummem..ti pričakuješ od svoje tašče da za TVOJEGA otroka ona organizira praznovanje????

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

13.01.2017, 21:13

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Pozdravljene,

zanima me, če za svoje otroke ve ali stari starši pripravite/jo praznovanje rojstnega dne v okviru širše družine (nečaki, strici, tete itd). Od moje tašče in tasta samoumevno pričakujem, da rojstni dan za njih del familije organizirata onadva.
Pa temu ni tako user posted image

Hvala za odgovore.

Zakaj pa samoumevno pričakuješ? Če kot starša želita, pač organizirata praznovanje v okviru širše družine (povabita tudi svoje starše, taščo in tasta oz. vse kar gre v paketu k tej širši družini).....če tašča in tast želita razširiti krog povabljencev še na svoje taste in tašče, svake in svakinje, prijatelje, sosede itd. pa naj seveda organizirata praznovanje onadva.....vendar triletni otrok od tega praznovanja ne bo imel nič, bo pa praznovanje razlog za druženje zelo široke družine.......

clock-img

14.01.2017, 02:41

clock-img

bucka*

pencil-img

407

Tudi jaz ne razumem, zakaj bi morala tast in tasca organizirat praznovanje?
Navade ob praznovanjih so precej razlicne, ponavadi se partnerja uskladita glede na navade iz svojih druzin. Nekateri so navajeni praznovati bolj "na siroko", nekateri pa bolj skromno... v nobenem prineru pa ne vidim razloga, da bi to urejala tasca, mogoce kvecjemu tvoj moz, ce si z njegovo druzino nisi dovolj blizu, da bi jih vabila na praznovanje..

clock-img

19.01.2017, 10:31

clock-img

Pia67

pencil-img

1098

Se opravičujem, malo dlje je trajalo, da sem pregledala odgovore.

Ja, se strinjam z napisanim. Hvala za vaša mnenja. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem