cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prazna luna

clock-img

06.06.2013, 13:20

clock-img

.tojeto.

pencil-img

152

Imam ena čudna opažanja - ob prazni luni mi nekdo ukrade mojega sicer ne težavnega triletnika in mi dostavi cmero.user posted image
Nekaj dni pred prazno luno pri nas ni nobena stvar dobra - majčka ni prava, hrana ni prava ali pa je pretopla/premrzla, pravljice za lahko noč ne preberem prav, flomastri narobe rišejo... in potem krokodilje solze in izpadi. Nič mi ni jasno...user posted image
Pa je sicer res prijazen mali fantek - razveseli ga vsaka najmanjša stvar, joka skoraj ne poznamo, trmastih izpadov le za vzorec (in še to ne v tisti ta hudi obliki)...
Mi gre včasih kar na smeh user posted image , pa to skrijem, ker se mi kar zasmili, ko ga tako meče.

Ima še kdo podobne izkušnje.

clock-img

06.06.2013, 15:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.06.2013, 15:48

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

jz. 3x. mulca in njun fotr. sm razvila teorijo, da obcutljivost na luno pride v kompletu z lulckom.

user posted image user posted image user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

clock-img

06.06.2013, 16:16

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Opažam popolnoma isto, z lulčkom vred. Samo mi imamo težave še ob polni luni.user posted image

clock-img

06.06.2013, 16:33

clock-img

ronja

pencil-img

15289

jz. 3x. mulca in njun fotr. sm razvila teorijo, da obcutljivost na luno pride v kompletu z lulckom.

Ne me strašit! Zaenkrat še nisem opazila česa takega - ampak mali lulček je res še maliuser posted image . Tavelik je pa tečen samo, če je lačen, kar so res podedovali vsi 3je.user posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

06.06.2013, 17:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.06.2013, 18:14

clock-img

malibauc

pencil-img

206

Jaz sem tudi mislila, da svoje dela polna luna.

No, sem se nekaj novega naučila - prepričana, da svoje delajo lakota, polna luna
in .... bolezen (oz. vsaki kihec), zdaj vem - prazna luna je TA!!!!!!!!

O, ta lumpa!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

07.06.2013, 09:26

clock-img

.tojeto.

pencil-img

152

user posted image user posted image - res ste me nasmejale.
Kaže, da čisto osamljeni nismo in ja, tudi pri nas se pozna pri obeh moških članih družine - mala cmerica in veliki godrnjavec...
Polna luna pa pri nas deluje samo občasno in v milejši obliki.

clock-img

07.06.2013, 09:33

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Aha, dobro, bom pozorna, ko se bo začelo cmeravo obdobje pri našemu lulčku, da preverim, kako je takrat z luno. user posted image

clock-img

07.06.2013, 10:11

clock-img

ronja

pencil-img

15289

POlna luna, prazna luna, zobki, pms, siten šef, ima togauser posted image ... Ma glavno, da se mamo radi, pa včasih godrnjavo in tečno ali pa prijazno in srečno:).
PS: Vse, ki ste mi fauš, da mam samo enega malega lulčka doma - jaz bom mela pa dve najstnici... samo upam lahko, da bosta podedovali prenašanje m. po meni, ne po babiciuser posted image . Sama imam srečo, da me pms ne matra, samo boli me na začetku m., se pa spomnim iz otroštva, da to ni nujno edini simptom:D.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem