cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pravilno neškodljivo čiščenje hladilnika

clock-img

07.10.2005, 09:01

clock-img

Anonimen

Hladilnik sprazneš,odtališ,če je potrebno.
Pripraviš si vročo vodo kateri dodaš kis in sodo bikarbono,čopiče in kremo(najbolše kar tisto za roke).
Z mehko gobico opereš notranjost hladilnika.Osušiš z mehko krpo.
Z čopičem očistiš vsa tesnila-gumo.Obvezno je potrebno vsake toliko časa tesnila namazat z kremo,za boljšo tesnitev.Saj vemo,da če ne tesni dobro,je poraba električne energije toliko večja.

clock-img

07.10.2005, 10:16

clock-img

Anonimen

Kot naročeno, ker se danes tega lotevam. Vedela sem za tesnila, da bi pa to uporabila...neeeeeeeeeeeeeeee.
Sedaj bom!user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2005, 10:45

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Jaz sem ga umila prejšnji teden, da imam vse pomito za odhod. Naredim pa tako, da najprej pomijem z detergentom za posodo, nato pa dvakrat zbrišem z krpo in vodo, ki ji dodam malo kisa. Nato še s suho prelikano cunjo in pustim še kako uro odprto, da se čisto posuši.

Tesnil pa še nisem mazala. Jih samo umijem. S čim se pa to namaže?

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

07.10.2005, 11:15

clock-img

Anonimen

Cmokec z kremo za roke.Vsako jutro poslušam gospodinske nasvete,pa sem danes zasledila tegale.Pravijo,da soda bikarbona in kis fajn razkužita površino hladilnika,

clock-img

07.10.2005, 11:57

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Hvala.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem