cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pravica do bolniške po 20t

clock-img

01.04.2007, 12:04

clock-img

masna

pencil-img

441

Oj,

slišala sem da po nekem pravilniku imamo nosečnice z dvojčki pravice nastopiti bolniško z 20t nosečnosti.
Ali katera ve v katerem pravilniku to piše? Jaz namreč nisem ničesar našla na to temo...

Hvala,
M

clock-img

01.04.2007, 13:34

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Lahko delaš do 20. tedna, če želiš, meni je že na prvem predlogu predlagala bolniško, ki sem jo začela koristit v 15. tednu, ZZZS ti jo odobri do konca samo na podlagi nosečnosti z dvojčki brez problema. Si avtomatično rizična. Pravilnik pa ne vem, če obstaja, po moje je bolj to neko pravilo, ki se ga G in komisija držijo, da če ne prej, pa po tem tednu večinoma so kar na bolniški, saj za drugo rabo itak nisi.

clock-img

01.04.2007, 13:51

clock-img

lutka

pencil-img

1323

Tudi meni je moja G. rekla, da lahko grem takoj v bolniško, saj naj bi bila vsaka večplodna nosečnost rizična. Jaz sem šla v bolniško z 10t, ampak sem imela hude težave z želodcem user posted image .

pa če pošteno povem mi je tudi pasalo user posted image user posted image

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem