cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pranje plišastih igrač

clock-img

10.09.2005, 15:46

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Upam, da sem zadela forum, ta tema je bila sicer na nekdanjem Prvič noseča kaka dva meseca nazaj. Žal iskalnik ne dela...

Skratka - lahko na 40° ali na 30°, kateri program naj uporabim - za bombaž, mešano, volno, ročno pranje; in na koliko obratov naj dam centrifugo? Pa najbrž ful mehčalca, kajne?

Nekaj manjših zadev sem že oprala, kar zraven oblačil na 40, zdaj pa bi rada še tiste večje in "bolj nafilane" igrače in sem malo v dilemi, kaj bo naredilo z njimi. A mislite, da bi tudi moj stari zvesti zdelani medo preživel takšno kopel?

clock-img

10.09.2005, 15:51

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Jaz ponavadi take stvari, za katere nisem sigurna, dam na program za volno 30 stopinj, obrate pa močno zmanjšam (drugače uporabljam 1500 obratov).

Jasna

clock-img

10.09.2005, 15:52

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jst dam normalno zraven barvnega perila na 60 stopinj.

clock-img

10.09.2005, 16:15

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Jst plišaste igrače perem na programu za pisano perilo na 30 al pa 40*C, odvisno...
Kolk pa je star medo ?? Ga boš pa mal zašila, če bo kriza,hehe...

clock-img

10.09.2005, 17:25

clock-img

urška

pencil-img

3136

jaz dam na 30 kr na tisti program ko pere sam pol ure, pa tekoči prašek pa mehčalec, pa ene 850 obratv,

clock-img

10.09.2005, 20:31

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ma, jaz perem kr na 40 stopinj, na bombaž, pa je dosedaj še vedno vse "preživelo."

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem